To Go lampor & lampor som passar perfekt till terrassen

Det har äntligen blivit den tiden på året, då vi kan sitta ute på vår terrass eller altan. Det ger oss möjligheten, för att njuta av sensommarkvällarna med varandra.

Hos Lampemesteren har vi fått ett stort sortiment av mobila lampor, som du kan ta med överallt. Dessa lampor passar perfekt till sensommarkvällarna på terrassen, i trädgården, på stranden eller ett fjärde ställe där du vill njuta av kvällen i ett gott sällskap med dina närmaste.

De mobila lamporna gör det möjligt för dig, att ta med dem var som helst - de är uppladdningsbara och kan i genomsnitt lysa i 5 timmar. Så det finns gott om möjlighet att sitta utomhus och njuta det mesta av kvällen, samt natten.
I vårt sortiment har vi massor att bjuda på i förhållande till dessa mobila utomhuslampor, det är blandannat lampor från märken som Marset, Flos, Philips Hue, Lampefeber och många andra.
<i>1. Battery Bordslampa Krystal från Kartell</i>

1. Battery Bordslampa Krystal från Kartell

Denna lilla unika mobila bordslampa från Kartell är transportabel, som gör att du kan ta den med överallt. Du ska bara se till att du laddat upp Battery Bordslampan, sen kan du ta med den ut på altanen, på stranden, i skogen, på tälttur eller var som helst du vill. Lampan kan lysa upp din omgivning i 8 timmar, på en full uppladdning.

Battery Bordslampan kan också användas inomhus, det finns massor av möjligheter med denna lampa.

Lampan finns i ett otal av färger, så det finns något för varje smak - du kan köpa lampan här.
<i>2. FollowMe från Marset</i>

2. FollowMe från Marset

Denna läckra sak från Marset vid namn FollowMe är en praktiskt lampa, som du snällt kan ha med dig. Bordslampan uppladdas enkelt med ett USB stick, när FollowMe har fullt uppladdat batteri kan det hålla i fem timmar, på full fart. FollowMe har en dimbar funktion, som har tre nivåer, som går från mysbelysning till skarp men behaglig belysning.

Det är en stilfull lampa, som kan användas till många saker. FollowMe finns i två storlekar, hitta lampan här.
<i>3. Carrie från Menu </i>

3. Carrie från Menu

Carrie är en fin och fiffig lampa, som du kan ha med på vägen eller var du nu skulle ha behov för det. Det är en lampa som är designad efter den danska principen "hygge", då dem har en trevlig belysning samt ett stilfullt uttryck, som gör att den lätt passar in, när du sitter på terrassen och har det trevligt med familj eller vänner.

Carrie är en uppladdningsbar transportabel lampa, som laddas upp via ett USB-stick, den kan lysa upp till 5 timmar, vilket passar perfekt till en kväll på terrassen.

Hitta Carrie bordslampan her.
<i>4. Color Go från Philips Hue</i>

4. Color Go från Philips Hue

Denna allsidiga lampa från Philips Hue är helt unik, du har flera valmöjligheter omkring vilken färg ljus lampan ska ha eller vilken effekt den ska ha. Go lampan från Philips Hue är optimal att ta med ut och skapa en festlig eller trevlig stämning, den passar in vid alla händelser speciellt med sin stilrena design.
<i>5. Abelia från Philips </i>

5. Abelia från Philips

Abelie lyktan från Philips har den mycket enkla looken och ett häng, som gör att den är lätt att ta med sig. Du har möjligheten för att skruva upp och ner på ljusstyrkan i tre steg, vilket gör Abelia perfekt till alla lägenheter.

Den har också den unika funktionen, att man kan sätta den i ljus-läge, där den då kommer sända ut ett vibrerande ljus, som illustrerar effekten av tända stearinljus. Abelia lyktan laddas upp med hjälp av ett USB-stick. Den kan lysa upp till 4 timmar på den högsta ljusstyrkan.

Hitta Abelia lyktan här.
<i>6. Bon Jour T Unplugged från Flos</i>

6. Bon Jour T Unplugged från Flos

Denna enastående bordslampan från Flos, kan vara din nya följesvän, när du är på tur. Grundat på sitt uppladdningsbara batteri med hjälp av en USB uppladdare gör att den är helt unik, att ha med på terrassen en sensommarkväll. Batteriet i Bon Jon kan lysa i 6 timmar och har fyra olika ljusstyrkor som sänder ut ett nedåtriktat ljus.

Hitta Bon Jour unplugged här.
<i>7. Ginger 20M från Marset</i>

7. Ginger 20M från Marset

Ginger bordslampan från Marset är en fantastisk lösning till ditt ljusbehov, och den bärbara lampan är lätt att hantera. Den har ett uppladdningsbart batteri, som ger dig möjligheten för att ta den med överallt, vilket är en frihet i sig själv. Du ska inte tänka på sladdar eller nåt, bara när du ska ladda upp Ginger.

Bland vårt sortiment hittar du också utomhuslampor, som kommer med en sladd och faktiskt också kan hålla till utomhuslivet. Vi har många perfekta lampor, den klär vilken terrass som helst, så det är bara att dyka ner i vårt sortiment.

Hitta Ginger här.
<i>8. Terras från Philips</i>

8. Terras från Philips

Philips har designat ännu en kvalitetslampa, som går in för nytänkande och bra material. Terras bordslampan passar perfekt in i hela huset, om det så är i vardagsrummet, sovrummet eller barnrummet, du kan också ta med den ut på deras terrass, då den har en hög hållbarhet i förhållande till fuktighet.

Det är en lampa som lyser snyggt med ett behagligt ljus, som kan skapa en riktigt bra stämning på terrassen eller inne i huset.

Hitta Terras lampan här.
<i>9. Suspence Nomad från Fritz Hansen</i>

9. Suspence Nomad från Fritz Hansen

Suspence Nomad är designad av märket Fritz Hansen, som har designat en lampa som kan tas med överallt och kan flyttas runt. Sin stilrena och snygga design gör den läcker att titta på, du har möjlighet för att placera lampan där du vill också utomhus på terrassen. Dock kan den inte så utomhus hela natten på terrassen, så du ska komma ihåg att ta med den in.

Suspence Nomad lampan kommer med en 4 meter lång sladd, vilket gör den enkel att flytta runt på. Den snygga lampan skickar ut ett mjukt och diffust ljus, som passar in i en riktigt trevlig stämning.

Hitta Suspence Nomad här.
<i>10. May Day från Flos</i>

10. May Day från Flos

May Day är en riktig arbetslampa från Flos, som kommer i en enkel, robust och läcker design. Det är en läcker lampa som kan hålla till att vara utomhus, dock ska du komma ihåg att ta med den in, när du går in. May Day är beräknad till att kunna användas på flera ställen och till flera ändamål.

Den kommer med en lång sladd, vilket gör det möjligt att ta den med ut på terrassen, i trädgården eller i garaget.

Hitta May Day lampan här.