Singles Day 2019 hos Lampemesteren

Singles Day är ALLTID den 11. november, hos Lampemesteren firar vi dagen hela helgen från den 8. november till och med den 11. november 2019.
En weekend med LÄCKRA erbjudanden! Men du måste vara snabb – några erbjudanden är endast i begränsat antal!

Se alla våra erbjudanden här

Vad är det egentligen vi firar på Singles Day?


Den frågan är vi nog många som har ställt oss själva - och det är helt förståeligt. Det är nämligen mycket mer än en av de största shoppingdagarna - det är en hyllning till alla världens singlar.
Dagen uppstod i Kina tillbaka i 1990-talet - där unga kineser ville fira och visa med stolthet att de var singlar. Det var heller inte tillfälligt att det blev den 11 november - det är nämligen dagen med flest "singles" (ett tal) 11.11

Men oavsett om du är singel eller har en att dela vardagen med så använd dagen till att skämma bort dig själv eller den du håller kär.

Singles är en dag där det är plats för att hylla sig själv - och inte minst njuta av självöverlåtelse i alla former. Ett perfekt power-boost innan julen står för dörren och vi delar ut kärlek och omsorg till våra närmaste.

Singles Day erbjudande


Vi har samlat en lång rad erbjudanden till dig. Se dem alla i vår erbjudandekategori, där du bl.a. kan spara 22% på lampor från Verpan. Du hittar också årets kampanj på den populära Flowerpot VP1 - och en massa andra läckra och spännande erbjudanden från många av våra leverantörer.

Hitta din nya lampa bland våra erbjudanden här

Riktigt god Singles Day till dig från Lampemesteren