Singles' Day hos Lampemesteren

Internationella Singels Day är den största "Treat yourself" dag och varje år den 11/11 2023 firar Lampemesteren Singels Day, med en massa läckra erbjudanden, från torsdagen den 11 november till söndagen den 14 november. Alla tre dagar, kommer det att finnas en hel del spännande erbjudanden - några av dem, bara i ett begränsat antal, så vänta inte för länge!


Single Days (eller Guanggun Jie, som dagen kallas i Kina) handlade ursprungligen om att bryta med monotoni och ensamhet som singel. Åtminstone var det vad fyra Nanjing University studenter diskuterade 1993. I detta sammanhang kom de överens om att fira singellivet med en dag fylld av roliga aktiviteter, tillsammans med vänner.

Det var ingen slump att datumet för singeldagen blev den 11 november. Datumet är nämligen den dag då det är flest "singlar" (1-talls) 1-1/1-1.

Därefter spred sig traditionen snabbt till andra universitet i Kina och senare till andra länder runt om i världen. De första åren ansågs Singel dagen som ett counter-move till Valdentines day och utbudet vände sig därför mest till singlar. Idag är det mer eller mindre alla typer av produkter som kan komma att erbjudas under Singles Day. Precis som vi känner igen Black Friday-rean.

Oavsett om du är singel eller inte, är det viktigt att komma ihåg att skämma bort sig själv. Det finns utrymme för självbelåtenhet och en perfekt power boost före jul. Unna dig själv eller någon du älskar med en ny lampa - förutom glädjen att ge en gåva, får du en gåva till hemmet som lyser upp runt samlingspunkten eller skapar hemtrevnad i din omgivning - oavsett om du är med de människor du älskar eller njuter av ditt eget sällskap.