Piffany Bordslampor

Piffany Copenhagen är särskilt känd för sin design av den udda bordslampan; Mr Wattson - en rolig och festlig gentleman. Förutom att sprida glädje och leende runt sig avger den ett praktiskt ljus som kan justeras 120 grader. Den flexibla kroppen kan sitta på flera olika sätt, till exempel i fönsterbrädan eller på bordet. Lampans design har tagit inspiration från de klassiska veteranbilarna, från vilka huvuden i flera olika färger också har inspirerat.

En annan trevlig bordslampa är Hipp LED bordslampa , som i sitt uttryck påminner om Mr. Wattson. Den fina retro-looken består av ett lamphuvud i läcker färg medan kroppen är tillverkad av trä. Ljuset kan justeras var du än behöver ett direkt praktiskt ljus, vilket gör den idealisk som en skrivbordslampa på ditt skrivbord.

Bordslamporna är ett bra exempel på Piffany Copenhagen s stil, för balans mellan praktisk och spännande design. Varje produkt har en personlighet och ett unikt uttryck. Det danska företaget har ett starkt fokus på hållbar produktion, låg miljöpåverkan och hög kvalitet på varje lampa.
Mr. Wattson Bordslampa Ash/Intense Grey - Piffany Copenhagen
Rek. pris SEK 1 915,00
Förväntad på lager om: 3-5 dagar
Visar 25 av 25 produkter
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.