Mässing är det nya svarta!

Överallt vinner metall-trenden, och efter en lång period med koppar, har mässing nu tagit över och syns i allt från möbler, över accesoarer till lampor.

Mässing är den perfekta matchningen till den så populära nordiska stilen med dämpade färger, minimalismen och hållbarhet. Och det ska matchas! Ha gärna en veloursoffa, ett soffbord i rått trä och en mässingslampa i ära. De olika material kommer komplettera varandra vackert, och kommer skapa en läcker och fantastisk look!
Många av de stora designers har ridit med på vågen, och du hittar vackra mässingslampor från både Gubi, Tom Dixon, Louis Poulsen, &tradition, Flos och många fler.

Hitta alla våra vackra mässingslampor här.
Mässing möjligheter

Mässing möjligheter

Gillar du en klassisk look med en twist är enIC lampa från Flos, kanske en möjlighet? Finns både som vägglampa, taklampa och golvlampa och passar in i varje hem!

Vad sägs om en Etch Taklampa från Tom Dixon? Annorlunda, geometrisk, vacker och galet elegant? Tom Dixons nya serie Plane är också en super vacker möjlighet, om mässingtrenden ska flytta in hos dig.

En av de stora mässing-nyheterna är VP Globe - Nu i mässing! Den klassiska VP Globe lampan, är lanserad i en jubileumsversion och är med sin nya look om något ännu vackrare än förut! Du hittar VP Globe i mässinighär..

Vi har ett hav av möjligheter, och mässingsvågen kommer att rulla många år, så bjud mässing välkommen hem till dig, det kommer du helt säkert inte att ångra.

Se alla våra mässinglampor här. och bli inspirerad i galleriet härunder.
Alla bilder har vi hittat på Pinterest.