Ljus för barn

Barnlampor för det mysiga rummet

Ska du inreda ett barnrum - kanske från grunden - och behöver lite inspiration? Vi har många barnrumslampor som kan följa ditt barn från babystadiet och i många år framöver. Från superroliga lampor för yngre barn till mer eleganta lampor som äldre barn kommer att uppskatta. Små barn vill ha ett rum som är helt deras eget och som speglar deras personlighet - bordslampan som de kan rita vid och lampan med det dämpade ljuset som ger lugn och trygghet på natten när vättar och monster hotar att invadera barnkammaren.
Mr Maria - lampor för de minsta

Mr Maria - lampor för de minsta

De fantastiska barnlamporna från Mr Maria passar perfekt in i barnens lekfulla värld. De distinkta lamporna är inspirerade av karaktärer som barn känner igen från tidig ålder - som lejonet, kaninen, elefanten och naturligtvis nallebjörnen.

Särskilt de små "First Light"-lamporna är fantastiska lampor för de allra minsta. Lamporna är tillverkade av BPA-fritt silikon och är mjuka att ta på och lätta att hantera - oavsett om du är stor eller liten. Med en uppladdningsbar LED-modul kan lampan användas var som helst. Den räcker 24-100 timmar på en laddning, beroende på vilken ljusstyrka du väljer att använda.

Se hela utbudet av barnlampor från Mr Maria här
Ferm living - Bedårande vägglampor i trä

Ferm living - Bedårande vägglampor i trä

Ferm Living vägglampor ger mys och ljus till barnrummen. Läs en favoritbok under den dekorativa luftballongen eller koppla av i skenet från ett svävande moln. Den rena och klassiska looken passar i alla rum, där de enkla silhuetterna gör ett statement.

Se de charmiga barnlamporna från Ferm Living här
Roliga och fantasifulla barnlampor från Seletti

Roliga och fantasifulla barnlampor från Seletti

Från Selettis roliga och konstnärliga universum hittar du även lampor för de allra minsta. Den lekfulla designen är alltid en hit hos både barn och vuxna. De distinkta lamporna ger personlig prägel åt alla interiörer, tillsammans med effektfull belysning.

Särskilt lamporna designade av Marcantonio Raimondi Malerba får en att le - oavsett om man gillar coola robotar eller djurens värld. Gemensamt för de framträdande motiven är den vita ytan som ger en minimalistisk och sofistikerad touch till alla rum.

Se de fina barnlamporna från Seletti här
Se vår store udvalg af børnelamper her


Du är alltid välkommen att kolla in andra spännande produkter i vårt sortiment, till exempel våra Stående lampor Utvändiga lampor Spotlights Kontorslampor Ontrélampor Stående lampor  Badrumslampor Bädrumslampor  .