Julklappsinspiration till honom

Saknar du inspiration på vad du ska köpa till mannen som har allt? Eller är det du som inte har några klappar på önskelistan? Vi har sammanställt massor av lampor till honom, som förhoppningsvis kan inspirera dig i denna hektiska tid.

Här får du en lista över många olika lampor som också är uppdelade i olika prisklasser.


Från 1.000 – 3.000 sek

1.	Night Owl från Lightyears

1.Night Owl från Lightyears

Night Owl Bordslampanfrån Lightyears finns i 4 olika färgkombinationer. Bordslampan har en organisk och assymetrisk form, vilket gör det till en dekorativ lampa, som passar bra in i det maskulina hemmet.

Den finns i färgerna Midnight Blue och Smokey White. Utöver detta är den en flexibel lampa, då skärmen kan flyttas runt i 4 olika positioner.

Night Owl Bordlampen fås från 1.490 sek
2.	Reade Bordslampa från Menu

2.Reade Bordslampa från Menu

Reade Bordlampan har en rå och mycket enkelt utseende, som kan användas på många ställen i hemmet. Lampan ger ett riktigt bra ljus och med det råa utseendet passar den bra in i det maskulina hemmet. Reade lampan från Menu finns i 3 färger, svart, borstat stål och vit, se alla här.

Reade Bordlampan fås från 1.495 kr.


3.	Amp Bordslampa i Rök/Svart från Normann

3.Amp Bordslampa i Rök/Svart från Normann

Her har vi igen en lampa, som har en rå design och utseende. Amp Bordslampa i Rök/Svart är en vacker lampa, som ger ett bra ljus. Det är en allsidig bordslampa som kan placeras på de flesta ställen i hemmet, där det behövs lite stämningsfullt ljus.

Amp Bordlampe Røg/Sort -  1.924 sek
4.	Pett Bordslampa från Diesel

4.Pett Bordslampa från Diesel

Pett Bordslampa från Diesel, som har ett samarbete med Foscarini. Detta är en lampa, som kan användas på många ställen i hemmet, till exempel  vid sängen, skrivbordet eller i fönsterkarmen. Bordslampans design har ett originellt utseende av modern popkultur. Pett lampan finns i 4 färger, se dem här..

Pett Bordslampa – 1.932 sek


5.	Cosy In Grey från Muuto

5.Cosy In Grey från Muuto

Cosy In Grey Bordslampa från Muuto är en dekorativ lampa, som ger ett stämningsfullt ljus till rummet. Det är en lampa, som är perfekt att ha på många ställen i hemmet, lampan kan bl.a. sättas på hyllan, i fönsterkarmen eller på nattduksbordet. Det är en riktigt fin lampe, som återigen har det råa utseendet.

Cosy In Grey Bordslampa – 2.095 sek6.On the Edge från Menu