Julklappsinspiration till barnen

Nu är juletiden äntligen hos oss, och det betyder att det är dags att köpa julklappar. Vi har gjort en liten inspirationsartikel, så du kan hitta den bästa klappen till barnen i familjen. Vi har valt ut 10 riktigt fina lampor, som är en hit hos barnen, det finns något för både pojkar och flickor, samt något i alla prisklasser.  

1.	Miffy First Light

1.Miffy First Light

Miffy First Light är den minsta utgåvan av kaninen Miffy, den är 30 cm hög och stöpt i silikon. Denna lilla vän kan bli barnets trogna följeslagare, som är en lampa som man både kan leka med och ta med sig, då den är uppladdningsbar. Kaninen Miffy finns i tre storlekar, se dem här.

Miffy First Light - 719 sek


2.	Eos från Vita

2.Eos från Vita

Eos är en helt unik lampa, som är gjord av gåsfjädrar. Lampan ger ett mjukt och läckert ljus genom gåsfjädrarna. Eos lampan kan fås både som golvlampa, bordslampa och taklampa. Utöver detta finns den i färgerna vit, grå och ljusbrun. Själva Eps skärmen finns i 5 storlekar,  35 cm, 45 cm, 65 cm, 75 cm och 1110 cm.

En bra idé är att använda en glödlampa från Philips Hue – denna lampan gör det möjligt att bestämma ljusets färg, det finns 16 miljoner färger att välja mellan, vilket är roligt för både vuxna och barn.

Se de många olika möjligheterna med Eos lampan här.

Eos från Vita – priser från 549 sek
3.	Nanuk

3.Nanuk

Denna söta lilla vita björn heter  Nanuk, det är en dröm att ha denna lampan i barnrummet, som passar till både pojkar och flickor. Det är en lampa som man kan bli glad av bara genom att ha den stående i rummet. Nanuk blir snabbt barnets bästa vän, vi har fått många historier om vilken hit denna söta lampan är från våra kunder.

Nanuk -  1.449 kr.


4.	Zoolight Elefant

4.Zoolight Elefant

Zoolight Elefanten är en del av serien med en massa olika söta lysande djur. Det är en klassisker inom belysning för barnrummet.  Zoolight Elefanten kan fås i 2 olika storlekar, en som är 27 cm hög och en som är 12 cm hög. Utöver detta finns den även som vägglampa.

Zoolight Elefant -  priser från 560 kr.


5.	Flowerpot VP3 i Beige Red

5.Flowerpot VP3 i Beige Red

Flowerpot VP3 Bordslampan  är en äkta klassiker, som kan ses i många skandinaviska hem. Det är en enkal, elegent och vacker lampa, som även passar riktigt bra in i barnrummet. Här ses den i färgen Beige Red, men den finns i 10 olika färger, se alla olika färgerna här.

Flowerpot VP3 i Beige Red  - 2.495 sek


6.	Flowerpot VP3 i Grey Beige

6.Flowerpot VP3 i Grey Beige

Här har vi valt en Flowerpot VP3 Bordslampa igen, men i färgen Grey Beige, den passer både till flick- och pojkrummet. Och som sagt så finns bordslampan i 10 olika färger, så det finns massor av valmöjligheter.

Flowerpot VP3 Grey Beige - 2.495 sek7.	Light Strips från Philips Hue

7.Light Strips från Philips Hue

Light Strips från Philips Hue är perfekt att leka med på barnrummet. De kan böjas och formas, precis som du vill ha det. Det finns många möjligheter att skapa roliga figurer eller former på rummet, utöver detta så finns det 1600 miljoner färger att välja mellan.

Light Strips från Philips Hue  - 749 sek8.	Bicoca Pale Pink

8.Bicoca Pale Pink

Bicoca är en färgrik och bärbar bordslampa som du kan ta med dig överallt. Här ser du lampan i Pale Pink, som skulle passa bra i flickrummet, men den finns även i fler färger. Detta är en fin och söt lampa, som kan bli barnets trogna följeslagare.

Bicoca Pale Pink Bordlampe  - 1749 sek


9.	Bicoca Light Blue

9.Bicoca Light Blue

Vi har valt en Bicoca Bordslampa igen, men denna gång i färgen Light Blue.

Bicoca Pale Pink Bordlampe  - 1749 kr.10.	Follow Me

10.Follow Me

från märket Marset är en läcker lampa som kan fås i 2 storlekar. Du kan ta med dig lampan precis vart du vill. Det är en öätt och stilfull lampa som kan användas som mysbelysning eller nattlampa på barnrummet. Lampan har en dämpningsfunktion och är mycket flexibel.

Follow Me – priser från 999 kr.Vi håppas att detta kan förenkla din julshopping en smula, om inte så står vi redo med råd, hjälp och vägledning.  

God jul från Lampemesteren!