Inspirationsbilder av pendlar från våra kunder

VP1 i köket

VP1 i köket


Trine har valt Flowerpot VP1 från &tradition som belysning över sitt köksbord.
Inredningsmässigt passar det väldigt bra med två eller flera Flowerpot VP1 pendlar över ett långbord, där VP2 är lite större och därmed passar bättre till att hänga enskilt.

Om man har ett stort matbord eller köksö kan VP2 naturligtvis också hänga parvis, men vi ser oftast att det är Flowerpot VP1 som hänger tillsammans.


Flowerpot VP1 kan också hänga i par över ett matbord, i ett horn eller i vardagsrummet. Den passar även in över en skänk, ett litet bord eller som en färgklick i barn rummet.

Flowerpot är en otroligt populär lampa med många användningsmöjligheter. Så det är enbart fantasin som sätter gränser. Köp lampan här


Bilderna är från vår Instagram kund @homehappydk, som har varit så vänlig at dela dem med oss.

Tom Dixon i matsalen

Tom Dixon i matsalen


Jannie har valt en Etch Taklampa i svart från Tom Dixon, som matbordslampa i hennes vardagsrum. Valet föll på den här då lampan fullföljer den minimalistiska och nordiska stil som man ser i många hem idag.  

Etch Taklampa är känd för sitt fina ljus och speciellt för att den kastar dem finaste skuggorna ut genom rummet.


Vi får ofta frågor om lampan passar som matbordslampa, då den lyser i alla riktningar. Men allt efter vad man väljer för glödlampa så kan man få ljuset i precis den riktning som man önskar. I det här tillfället passar det perfekt att ljuset kastar sig ned på bordet.

Etch Pendel är också väldigt fin över soffbordet eller i en hörna, många använder den också i hallen eller i sovrummet.

Pendeln fås i Mässing, Koppar och Stål, samt i olika storlekar.
Se hela serien här.  


Tom Dixon är också känd för den lilla Etch Stage, som egentligen är en mini utgåva av lampan. Den är snygg inredningsdetalj i hemmet och har samma egenskap som lampan, nämligen det fina ljuset och skuggspelet.

Bilderna är från vår Instagram kund @byTved, som har varit så vänlig at dela dem med oss.

Den populära Eos

Den populära Eos


Tine, är ännu en av våra söta kunder som har valt att dela sina bilder med oss. Hon har den populära Eos Taklampa i vit från Vita i sitt vardagsrum. Den unika lampan är framställd av gåsfjädrar som gör att ljuset mjukt och vackert strömmar ut från lampan. Även när lampan inte är tänd så är den ett konstverk att titta på.

Tine har gjort en fullträff och fångat två av våra lampor på samma bild. Det står nämligen en VP3 i matt grå från &tradition i bakgrunden, som också är en av våra mest populära lampor.

Bilden är från vår Instagram kund @tinebagge.
Eos i barn rummet.

Eos i barn rummet.


Eos har också blivit riktigt populär på barn rummet, och som det ses här hos Rikke så förstår man verkligen varför. Lampan liknar ett litet svävande moln som ger en mysig stämning i rummet. Eos pendel passar perfekt på Liams rum!

Sätt ev. I lampan och välj mellan 16 miljoner färger. Få precis den stämning som ditt barn önskar.


Eos kan användas överallt I hemmet och kan köpas i flera olika storlekar. Du kan också köpa till ett bordsstativ eller ett golvstativ.


Som en nyhet från Vita, så kan Eos nu också köpas i Grå. Se den läckra nyheten hér.

Bilderna är från vår Instagram kund @by_thinggaard.