Inspirationsbilder av bordslampor från våra kunderfå inspiration till din nästa bordslampa här

Söker du inspiration till din nästa bordslampa? På den här sidan hittar du bilder som är tagna i hemmiljö snarare än i en studio. De är tagna av kunder som har valt att dela med sig av sina bilder på nyinköpta lampor som visas upp vackert i deras egna hem.

<hr><font size="+2">Trinerna följer mig</font>


Trinerna följer mig

Den lilla, bärbara Follow Me Table Lamp finns i många hem. I Trines hem passar den perfekt in i hennes lägenhet, som utstrålar modern minimalism och charm. Den mattvita polykarbonatskärmen är monterad så att den kan lutas för att ge ljus i den riktning du vill. Själva handtaget är tillverkat av ek, vilket passar bra ihop med den svala vita skärmen och den eleganta mässingsströmbrytaren. Follow Me är en lätt och stilren bordslampa med många användningsområden tack vare sin stora flexibilitet. Den minimalistiska och eleganta Follow Me är ett populärt val för sin mångsidighet. Ta med den till stranden, terrassen, campingen eller använd den inomhus som nattlampa, på skänken eller som en inredningsdetalj som gör den till en del av en komplett inredning, som här hos Trine.

Det inbyggda batteriet laddas enkelt via en USB-kontakt, den medföljande kabeln eller 230V-omvandlaren. Batteriet räcker för fem timmars användning vid maximal belysning, men om du vrider ner det till hygge-nivå kan det räcka i upp till 20 timmar. Follow Me har en inbyggd LED, vilket innebär att den kan dimmas för att öka mysfaktorn eller bara om du vill att batteriet ska räcka längre. Fotona är tagna av vår Instagram-kund Trine Schmidt. Se fler vackra och inspirerande bilder från hemmet på hennes profil @homehappydk.
<hr><font size="+2">Inspiration från Norge</font>.


Inspiration från Norge.

Lena från Norge är en annan kund som har delat många vackra inspirationsbilder med oss på Instagram. En av dem är från hennes vardagsrum, där hon har valt en Milk Table Lamp med svartbetsade ben till sitt sideboard. Den populära lampan, som hämtat sin inspiration och sitt namn från en liten mjölkpall, är dansk design av Kasper Rønn & Jonas Bjerre-Poulsen, även kända som Norm.Arkitects Lena har en vacker och konsekvent svartvit stil som inspirerar många på Instagram.

Finn mer heminspiration på hennes Instagram-profil @lenaskru.
<hr><font size="+2">Mjölk är också populärt i Danmark</font>.


Mjölk är också populärt i Danmark.

Vi har webbshoppar i alla nordiska länder, så vi kan hålla koll på vad som är populärt i varje land, men vi upptäcker ofta att det som är populärt i Danmark också är populärt i Norge och Sverige. Ta till exempel denna Mjölkbordslampa. Denna supersöta lampa är en trend i hela Norden och är definitivt här för att stanna.

Den enkla lampan är inspirerad av den gamla nordiska traditionen att kombinera trä och glas. Lampan har blivit otroligt populär och passar perfekt in i dagens nynordiska svartvita trend. Skärmen är tillverkad av munblåst glas och benen finns i flera varianter, så beroende på stil finns det alternativ för alla.

Bilderna är från vår Instagram-kund @homehappydk.
<hr><font size="+2">Kristinas Blomkruka i Soft Green</font>


Kristinas Blomkruka i Soft Green

Precis som Lampemesteren älskar Kristina Flowerpot Table Lamp. Hon har den i en version som vi älskar! Den gröna skärmen valdes noggrant ut av Lampemesteren baserat på aktuella trender, där de känsliga nyanserna av naturliga färger spelar en viktig roll. Tillsammans med &tradition tillverkas blomkrukan i Soft Green som både bordslampa och pendellampa, och den finns exklusivt hos Lampemesteren.

Lampan designades ursprungligen av den berömde Verner Panton 1969 och har idag status som en designklassiker. Den karakteristiska skärmen består av två halvklot som ger ett behagligt, bländfritt ljus. Perfekt som mysbelysning på byrån, nattduksbordet eller från fönsterbrädan.

Du kan se Flowerpot bordslampa här
se vores store udvalg af lamper her