Ingo Maurer Bordslampor

Extraordinära lampor fantastisk belysning och fantasifulla möbler har sedan mitten av 1960 talet krupit sig ut från Ingo Maurer. Firman täcker både över egna linjer men också Ingos eget team samt designers utifrån har ansvar för dessa läckre skapelser.

Bordslamporna från Ingo Maurer smeker sinnena och tvingar os till att förhålla os till belysning på ett nytt sätt. Ta till exempel Kokoro, Oscar och Knot lamporne.

Ingo Maurer är unika Bordslampor för de kräsna som önskar belysning med ryggrad, hållning och en latent lust till att vara unik ut över det vanliga.
Det estetiska ges hög prioritet och alla åren har Ingo Maurer ett nära samarbete tillsammans med de fotografer som har tagit bilder av lamporna, vilket då visar att själv de minsta detaljerna inte överlåtas till någon tillfälligheterna.

Vi är oerhört glada över att vi nu har de spännande lampor från Ingo Maurer i vår showroom och ser fram emot att sprida budskapet till dem.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.