Hübsch Golvlampor

Sedan Hübsch grundades år 2010 har de levererat skandinavisk design, med fokus på estitik och kvalitet – deras lampor är inget undantag. De minimalistiska uttrycker passar in i varje inredningsstil och ger en modern och lyxig känsla till din inredning. Den populära mässingen, det stämningsfulla opalglaset, minimalismen och simpla designen är en stor del av deras sortiment. Allt i linje med de största trenderna inom interiördesign genom tiderna, som Hübsch har en bra blick för.

En golvlampa är en praktisk lösning som kan placeras i hela hemmet; vid soffgruppen, fåtöljen, sängbordet eller i ett hav hemmets märka hörn. Den kräver ingen montering eller installation – endast ett eluttag och den kan enkelt flyttas om ditt ljusbehov ändrar sig. I urvalet av golvlampa från Hübsch, hittar du lampor med en atmosfärisk belysning, samt lampor med flexibla skärmar, som ger ett snyggt ljus åt läsning eller till handarbete.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.