Har du sett vårt stora urval av Louis Poulsen hos Lampemesteren?

Det danska lampföretaget Louise Poulsen grundades 1874 och har sedan dess varit trogen mot den skandinaviska designtraditionen, där form följer funktion.
Vid köp av en Louis Poulsen produkt kan man som användare förvänta ett passionerat hantverk som utstrålar ljus av hög kvalité. Deras produkter är en fröjd för ögat samtidigt som det skapar ett fint ljus i hemmet, restaurangen eller i det offentliga rummet.

Louis Poulsen har igenom tiden samarbetat med många stora och välkända designers, så som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Louise Campbell och många andra talangfulla designers. Allihop har varit med till att skapa och designa det som Louis Poulsen är idag.  

Du kan köpa Louis Poulsen här och vi har hela deras stora och eleganta urval av unika och klassiska lampor på shopen.

PH familjen

Designeren Poul Henningsen är känd för PH-serien och treskärmssystemet, som är designat till att forma ljuset helt optimalt. PH-serien är fortsatt en av bästsäljarna från Louis Poulsen och det är en serie som hela tiden förnyar sig. Bland annat har PH 5 precis haft 60-årsjubileum, vilket firades med att skapa en version av den populära lampan i samma färgpalett som den nya PH 5 Mini.

Du kan se och köpa alla PH-lamporna här.

AJ-lampan

AJ lamporna är designade av Arne Jacobsen till SAS Hotell i i Köpenhamn 1960, och dennes design är baserad på geometriska former där lampan fokuserar ljuset där det är behov för det. AJ-lampans unika linjer, skärmens volym och det runda hålet i foten ger lampan en utpräglad och skulptural design, som är ytterst populär världen över. Louis Poulsen har gett Aj-familjen en stor och fin färgpalett som är noga utvald och tätt knuten till Arne Jacobsens egna univers.

Toldbod

Toldbod 120 serien är designad med filosofin om att ju mer enkelt desto större är flexibiliteten. Toldbold blev ursprungligen designad 1982 och har dess blivit re-designad, med grund i pendelns föregångare. Nu har Toldbold 120 kommit med en mjukare sida, och fås nu i ett stort urval av sofistikerade nya färger, som ger Toldbold en än mer allsidig profil. Det matchar den moderna estetiken och följer tidens designtrender.


Yuh

Yuh-serien består av en bordslampa, golvlampa och en vägglampa, som fås i färgerna svart och vit. Lampans viktigaste egenskap är att den är personlig. Det är nämligen en lampa som är skapad till dig! Lampan är flexibel och kan vridas, höjas och sänkas, samtidigt som den ger ljus och skapar stämning i rummet. Se hela lampserien här.

Nyheter, nyheter, nyheter

Louis Poulsen är ett märke som hela tiden förnyar sig, vilket ses genom deras nyheter. Du kan bland annat få fingrarna på Louis Poulsens helt nya Panthella MINI bordslampa i krom, som återspeglar sin omgivning och ger liv samt elegans till hela rummet.


Cirque-pendel har nu blivit lanserad i grå toner, vilket gör att det är mer fokus på lampans fina former. De grå färgerna ger Cirque pendel en mer diskret och inbjudande look, medans den fortfarande utstrålar ett fint, stämningsfullt och soft ljus till omgivningen.  


NJP är en välkänd och futuristisk lampserie, som nu har blivit utvidgad med en mjukare version, i en fin ljus aluminiumgrå färg. Det gör att den passar perfekt till den moderna inredningen. NJP lampan är flexibel och handy från start till slut.


Se hela Louis Poulsens sköna produktsortiment här.

Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen