Fabbian Taklampor

Plafonder från Fabbian som sedan 1961 har Fabbian llluminazione slagit deras namn fast som producent av moderna design-belysning av högt kvalitet till båda bostaden och projektmarknader.

Fabbian ligger ”uppe” i den nordöstliga änden av Italien var de producerar deras lampor och har en strikt förvalting av detta helt nere på komponent-nivå, med fokus på de mest avancerade produktionsmetoder. State of the art utveckling och banbrytande design tilläggas avancerade datoriserade processer och kontrollsystem allt ihop efter det har varit in över gruppen av internationalt erkända arkitekter, designers och ingenjörer. De senaste trenderna och designtrender tolkas och slutar upp som kvalitets designbelysning med det helt unika och särskiljande Fabbian touch.

Den höga kvaliteten och användingen av mycket pålitliga komponenter kombinerat med konstant fokus på konstruktion, montage och kvalitetskontroll i alla faser av produktionen, är med till att göra dessa lampor så populära.

Alla plafonder levereas fraktfritt och med glödlampor.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.