Eggy Pop
Typ
Material
Brand

Eggy Pop

Guglielmo Berchicci har med Eggy serien skapat en spännande och flexibel rad belysning med många användnings möjligheter. Eggy framstår som ett dekorativt och funktionellt inslag med en mycket organisk känsla. Den robusta skärmen ger ett diffust och bländfritt ljus, som allt efter val av ljuskälla och placering kan uppfylla många roller.
Att valet av material föll på PE (polyethylen) är ingen tillfällighet då det är ett slagfast, UV-beständigt och återanvändningsbar. Lamporna är väl lämpade till både provata och offentliga inredningar och utomhusversionerna är IP44.
Allt efter om man väljer Eggy Pop, Eggy Pop Up, Eggy pin eller dom fräcka utomhus Eggy kan det också kryddas med valet mellan liten, mellan och stor på versionerna utom på Pin krop.

Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen