e3light Glödlampor

Det danska företaget E3light, har i mer än 20 år specialiserat sig på att utveckla och producera belysning. De fokuserar på funktionalitet och rätt visuell upplevelse av ljuset. De ställer också höga krav på kvalitet, i form av energieffektiv och besparingsbelysning, vilket samtidigt skapar hållbar tillväxt och en grönare framtid. Bland utbudet av LED-lampor från e3light, alla glödlampor har en CRI på över 90 - genom jämförelse, en standard LED-ljuskälla är typiskt 80 CRI.

Hos Lampemester hittar du ett brett urval av LED-lampor från e3light. Välj mellan LED-lampor med E14 eller E27-uttag – båda med en look som vi förknippar med en traditionell glödlampa, men även de dekorativa glödlamporna, med en modern vintage-look. Kerte-glödlampan, kylskåpsglödlampan, GU10 för punktbelysning och G9-glödlampan kan också hittas i e3light-sortimentet.
Visar 36 av 48 produkter
Vad betyder CRI?
Cri (Color Rendering Index) för en ljuskälla anger inte ljusfärgstemperaturen – den definieras i Kelvin. CRI, å andra sidan, beskriver förmågan hos ljus att avslöja färgerna på olika objekt. Det är därför en fördel att använda en glödlampa med hög CRI, i samband med konstutställningar och i fotografi i en fotostudio.  Det är viktigt att betona att CRI är oberoende av färgtemperatur. Färgtemperaturen skapar atmosfär, men påverkar inte färgernas representation.

CRI ställs in på en skala från 0 till 100
När LED-lamporna först kom ut på marknaden, hade de vanligtvis ett CRI på 60-69. Under tiden har en hel del framsteg gjorts och idag kan du enkelt hitta en LED-lampa, med en mycket högre CRI siffra. Bland utbudet av LED-lampor från e3light, har alla glödlampor ett CRI på över 90 - genom jämförelse, en standard LED-ljuskälla är typiskt 80 CRI.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.