Cyber Monday hos Lampemesteren.se

20 % rabatt, till de som inte hann med Black Friday

Vi firar Cyber Monday från kl. 00.00 söndag till kl. 00.00 måndag den 27/11 2023.

Vi ger 20% rabatt på nästan hela webshoppen. Erbjudandet gäller Philips Hue, Gubi, Limited Editions, eller varor som redan är nedsatta.

Shoppa här


Så köp dina julklappar i god tid och spara mycket pengar.


Vad är Cyber Monday?

Dagen uppstod i USA som en motsvarighet till Black Friday. I början av Black Friday så inkluderade Blak Friday bara butiker men i takt med onlinehandeln uppfann man en dag som skulle transformera de fysiska butikernas galna erbjudandedag till att också gälla webbshops. Det kunde naturligtvis inte vara samma dag som Black Friday då folk var upptagna att handla i butikerna. Istället uppfann man den följande måndagen - och alltså måndagen efter den amerikanska Thanksgiving - och kallade den Cyber Monday. Ett namn som just refererar till att erbjudandena finns online och att dagen är dedikerad till onlinehandel. Happy shopping!

Cyber Monday hos Lampemesteren

I Förlängning av Black Friday håller vi på Lampemesteren den efterföljande måndagen Cyber Monday. En dag bestående av superbra erbjudanden och designlampor på utförsäljning. Vill du vara med? Shoppa online måndag den 28/11 2022 här.

Cyber Monday lampor

Hos Lampemesteren hittar du ett jättestort urval inom belysning - och det ändrar sig inte på den självaste stora online shoppingsdagen. Måndag den 27/11 2023 hittar du därför både bordslampor, golvlampor, vägglampor, taklampor samt utomhusbelysning. Oavsett vilken typ av belysning du saknar och har användning för så finns det helt säkert något för dig. En sak är naturligtvis ljusbehovet och lamptyp, men något helt annat är designen. Vi vet att form och funktion är lika så essentiellt och därför handlar vi bara in de allra bästa märken - nämligen de som lyckas att kombinera båda delar! När du ska leta efter den perfekta taklampan, utomhusspot eller annan typ av belysning kan du alltså med säkerhet hitta de bästa av de hos Lampemesteren.
Denna stora online shoppingdag ligger perfekt i förhand till inköp av julklappar och med lampemesterens 100 dagars returrätt kan den snygga designlampa eller utomhuslampa också bytas om mottagaren istället har förälskat sig i exempelvis en annan färg eller en annan modell.