Black Friday 2022 hos Lampemesteren.se

Har du anmält dig till våran kundklubb? Du får alla fördelar till Black Friday!


Black Friday er d. 25 november 2022 og der kommer masser af gode tilbud!
Vi börjar att närma oss Black Friday. Om du vill vara uppdaterad på alla våra läckra erbjudanden, så ska du följa med här eller anmäla dig till våran kundklubb. Då kommer du också alltid vara bland de första som får alla erbjudanden.
KOM IHÅG vi skickar alltid en gratis ljuskälla med och du får gratis frakt. Vi har ett extra stort varulager och 100 dagars returrätt!

Till Black Friday kan du som minst spara 15% på designlampor hos Lampemesteren. Vi kommer ha rabatter ända upp till 50%, så det är bara att slå till om du ska ha ett bra erbjudande med på vägen!


Klicka här för att registrera!

Som medlem i våran kundklubb får du också..... • Erbjudanden man bara kan få här
 • Härliga kampanjer
 • Intressanta blogginlägg
 • Info om alla läckra designnyheter för alla andra
 • Veta vad som är trend just nu
 • Kunskap om de kända gamla designerna
 • Feta tävlingar och mycket mycket mera.. <3

  *Du är anmäld till vårt nyhetsbrev men du kan avanmäla dig när du vill.

 • Black Friday erbjudande

  Enligt traditionen hittar du naturligtvis ett stort urval av erbjudanden på Black Friday. Letar du efter en bestämd designlampa, utomhusbelysning till trädgården eller en barnlampa? Du hittar allt hos Lampemesteren - även på denna stora dag med erbjudanden.

  Men hur uppstod denna dag och när kom den egentligen till Sverige? Du hittar svaren på dessa och många fler frågor nedanför.

  Vad är Black Friday?

  Det är en dag - och alltid samma dag varje år - där butiker och online webbshops håller en speciell utförsäljningsdag. En dag med mycket markanta erbjudanden och just därför har dagen blivit enormt populär.

  Traditionen startade i USA och uppstod som en inköpsdag som dels skulle uppmuntra julhandeln och dels uppmuntra att handla efter en framgångsrik Thanksgiving, De många bra erbjudandena skulle fånga konsumenterna och de gjorde det till mesta dels också. För dagen är extremt stor i USA! Vissa anställda har ledigt på dagen, medans andra använder de tidiga morgnarna innan arbetet till att stå i kö framför butiken.

  Ingen vill missa de gala erbjudandena - och det vill du antagligen inte heller. Med anmälan till Lampemesterens nyhetsbrev är du säkrad info om de många erbjudandena du kan längta efter fram tills själva dagen.

  Black Friday Lampor på utförsäljning

  På den stora shoppingdagen hittar du självklart också designlampor på erbjudande. Hos Lampemesteren har vi haft Black Friday i flera år. I år fortsätter vi den årliga erbjudande festen och ger dig fantastiska Black Friday lampor till ett knivskarpt pris! Att hitta den helt perfekta lampan - både till inomhus såväl som utomhus - är svårt. Till gengäld är den riktiga lampan ett statement pieces som du kan ha för alltid. Men varför inte spara pengar på den? Det allra bästa är helt säkert en fantastisk design som du kan älska för evigt och som du samtidigt har betalat mindre för.