Black Friday 2023 hos Lampemesteren.se

Har du gått med i vår kundklubb? Då får du alla förmåner inför Black Friday!

Vi närmar oss Black Friday. Om du vill hålla dig uppdaterad om alla våra fantastiska erbjudanden, följ oss här eller registrera dig för vår kundklubb. Där kommer du alltid att vara bland de första att få alla erbjudanden! Black Friday är den 24 november 2023 och det kommer att finnas massor av bra erbjudanden! På Black Friday kommer du att kunna spara minst 15% på designerlampor hos Lampemesteren. Vi kommer att ha rabatter på upp till 50%, så vänta inte om du vill göra en bra affär!


Prova lyckan på våra spel och vinn din korg!

Som medlem i våran kundklubb får du också... • Erbjudanden man bara kan få här
 • Härliga kampanjer
 • Intressanta blogginlägg
 • Info om alla läckra designnyheter för alla andra
 • Veta vad som är trend just nu
 • Kunskap om de kända gamla designerna
 • Feta tävlingar och mycket mycket mera...

  *Du är anmäld till vårt nyhetsbrev men du kan avanmäla dig när du vill.

 • Black Friday erbjudande

  Enligt traditionen hittar du naturligtvis ett stort urval av erbjudanden på Black Friday. Letar du efter en bestämd designlampa, utomhusbelysning till trädgården eller en barnlampa? Du hittar allt hos Lampemesteren - även på denna stora dag med erbjudanden.

  Men hur uppstod denna dag och när kom den egentligen till Sverige? Du hittar svaren på dessa och många fler frågor nedanför.

  Vad är Black Friday?

  Det är en dag - och alltid samma dag varje år - där butiker och online webbshops håller en speciell utförsäljningsdag. En dag med mycket markanta erbjudanden och just därför har dagen blivit enormt populär.

  Traditionen startade i USA och uppstod som en inköpsdag som dels skulle uppmuntra julhandeln och dels uppmuntra att handla efter en framgångsrik Thanksgiving, De många bra erbjudandena skulle fånga konsumenterna och de gjorde det till mesta dels också. För dagen är extremt stor i USA! Vissa anställda har ledigt på dagen, medans andra använder de tidiga morgnarna innan arbetet till att stå i kö framför butiken.

  Ingen vill missa de gala erbjudandena - och det vill du antagligen inte heller. Med anmälan till Lampemesterens nyhetsbrev är du säkrad info om de många erbjudandena du kan längta efter fram tills själva dagen.

  Black Friday Lampor på utförsäljning

  På den stora shoppingdagen hittar du självklart också designlampor på erbjudande. Hos Lampemesteren har vi haft Black Friday i flera år. I år fortsätter vi den årliga erbjudande festen och ger dig fantastiska Black Friday lampor till ett knivskarpt pris! Att hitta den helt perfekta lampan - både till inomhus såväl som utomhus - är svårt. Till gengäld är den riktiga lampan ett statement pieces som du kan ha för alltid. Men varför inte spara pengar på den? Det allra bästa är helt säkert en fantastisk design som du kan älska för evigt och som du samtidigt har betalat mindre för.