Badrumslampor

LAMPOR FÖR BADRUMMET
Badrummet är vårt lyxiga lediga utrymme som kräver badrumslampor med rätt belysning. I vårt urval hittar du rätt badrumslampor som kan förvandla ditt badrum till en avkopplande och funktionell wellnessavdelning samtidigt som du har rätt belysning vid spegeln. Badrumslampor är kanske det sista vi prioriterar när vi tänker på belysning i vårt hem. Belysningen vid spegeln är ofta otillräcklig och kanske det enda ljuset i badrummet. Ett bra tips är att undvika ljus över spegeln som kastar ett starkt ljus över din panna och bildar skuggor. En badrumslampa monterad i ögonhöjd på varje sida av spegeln ger däremot den perfekta belysningen för kvinnor som sminkar sig eller för män som behöver raka sig. Spotlights kan vara väldigt dekorativa som badrumslampor, eftersom de kan "fylla" badrummet på ett väldigt dekorativt sätt. Samtidigt ska lampan ge rätt belysning, så att du kan se klart och säkert röra dig – och samtidigt klä ditt badrum med dess design


Gesina Loftlampe Alu från Arcchio är en enkel och extremt elegant design som gör , att den kan passa in i vilken inredningsstil som helst, där den smidigt smälter in i resten av miljön. Taklampan består av tre cylindriska enheter, vars mitt är en rejäl sockel som fästs i taket, de andra två innehåller ljuskällor som kan justeras i önskade riktningar. Lampan är tillverkad i aluminium med borstad finish som ger den ett exklusivt och modernt utseende som ger badrummet en extra touch. Ljuskällorna är även dimbara, och du kan därför styra ljusintensiteten efter dina behov och humör. Med Gesina är du garanterad en lampa som har hög funktionalitet och en stilren design som gör ditt badrum till en trevlig plats att vara på.

Du kan även få Gesina i andra vackra färger - Se dem här!
Kyron Loftlampe Black från Lindby är ett konstverk såväl som en lampa , och därför får du med denna design både en funktionell ljuskälla och ett dekorativt inredningselement till ditt badrum. Kyron är tillverkad i aluminium med en mattsvart finish, vilket ger den ett exklusivt och modernt utseende som passar de flesta inredningsstilar. Lampans vackra aluminiumbågar lyckas också skapa blickfång som får dina gäster att titta beundrande upp i taket. Lampan har integrerat LED-ljus som är dolt bakom en vit silikonkant vilket gör att ljuset sprids på ett behagligt, bländfritt och mjukt sätt i hela rummet. Dessutom kan lampan även dimmas i tre steg med hjälp av en konventionell klickbrytare, så att du kan justera ljusintensiteten, beroende på om du behöver klar eller mysig belysning i badrummet.

Kyron finns även i andra vackra färger - Se dem här!
Mahdi Væglampe Opal/Chrome från varumärket Arcchio är symbolen för enkelhet och elegans i en lampa. Lampan har ett klassiskt och tidlöst uttryck som kan blända in i vilken inredningsstil som helst – från det traditionella till det moderna. Mahdi består av en vacker glänsande metallfot i kromfärg som monteras direkt på väggen, och en utsökt lampskärm i opalglas som sprider ett klart, varmvitt och bländfritt ljus, vilket skapar en ombonad och varm atmosfär i badrummet. Dessutom kan lampskärmen även vridas runt, så att du kan placera ljuskällan i de riktningar där du vill ha det goda ljuset, som samtidigt är dimbart, så att du själv kan anpassa ljuset efter dina behov och humör.
<!---ice cube--->

Ice Cube Classic vägg- och taklampa i koppar från Fabbian är en stilren, vacker, klassisk och enkel lampa som passar in i alla rum och som även kommer att passa bra i det moderna badrummet. Den tillverkas i pressad kristall och metallarmatur.
<!---ic cw1--->

IC C / W Vägg- och taklampa från Flos är en studie och balans. Designern Michael Anastassiades såg ett videoklipp av en jonglör som snurrade en uppsättning kulor på sina armar och fingertoppar med stor skicklighet. När bollarna plötsligt låg helt stilla ville Michael Anastassiades fånga detta magiska ögonblick och resultatet blev denna eleganta lampa. Väldigt vackert - även i det äldre eller klassiska badrummet.
<!---metropolis--->

Ett exempel på detta kan vara denna Metropoli vägg- och taklampa från Luceplan. Mycket enkel i sitt utseende - men ändå elegant. En ram av pressgjuten aluminium skapar ett diffust och behagligt ljus.
Men en badrumslampa måste först och främst skyddas från vatten och em. Självklart är säkerheten högsta prioritet. Kort sagt kan du använda alla lampor 60 cm från badkaret och 120 cm från duschhuvudet. Läs om vår guide till IP-densiteter här.

Se vårt stora utbud av badrumslampor här