AJ serien i nya färgerJag älskar AJ-lamporna, om du också gör det är jag säker på att du blir extra exalterad över denna nya snygga design!

AJ Bord, Gulv og Væg lanceres nu i 10 nye farver!

Förutom svart, vit och ljus petroleum består den nya kollektionen av de sju färgerna mörkgrön, ocker, roströd, midnattsblå, aubergine samt två grå mellantoner. Färgerna är nära besläktade med Arna Jacobsens egna universum och är noga utvalda utifrån hur färgerna bäst framhäver essensen av själva AJ-lampan.

Min favorit!

AJ-serien är en designklassiker och att den nu lanseras i 10 nya färger är verkligen en stor nyhet! Jag tycker det är svårt att peka ut en favorit, men eftersom jag gillar den nordiska stilen så har jag såklart redan den här modellen:
Bord, Gulv og Væg i svart. Om jag ska välja bland de nya färgerna så är min favorit någon av de två gråa, om inte båda två.. – Jag tycker det är riktigt svårt att välja!

Jag älskar, precis som många andra gråa nyanser och det är ingen hemlighet att det var en otroligt omtyckt och populär nyans under 2016 och det ser ut som att trenden håller i sig under 2017!
Naturmaterial som obehandlat trä, betong och sten sammansatt med stål och hårda kanter har varit mycket populärt i lång tid. För att ge rummet en mjukare känsla är det viktigt att kombinera de råa materialen med snygga filtar, lamm-skin, velour, ull och sammetskuddar samt en massa stearinljus och snygga lampor.

AJ med färger

Om jag skulle ge mig ut bland färgerna och välja en eller två skulle jag helt klart välja midnattsblå eller aubergine, två färger som är djupa och lugna samt fungerar ihop med de grå nyanserna jag har i min inredning. Djupblå och petroleum har och är mycket omtyckta, då det är dämpade färger som skapar ro och balans. Det är ett bra sätt att få in färg och värme i sin inredning om man är lite rädd för färger vilket jag är nu för tiden.
Aubergine är en färg som vi kommer att se mer av under detta år, så vill man vara trendsättare så ska man klart gå efter den färgen!  

Vill du att det ska hända någon i ditt boende så är det inte så mycket du kan göra själv för att ändra uttrycket i din inredning. Det är populärt med en färgad vägg i sovrummet, köket eller vardagsrummet och här har vi återigen sett att de grå nyanserna slår igenom. Behöver du något annorlunda och nytt, välj exempelvis den mörkblåa färgen eller aubergine, samt en
AJ lampe i samma ton och helt plötsligt har din inredning fått ett nytt liv!

Prova dig fram och var modig – du kan ju alltid måla över det igen och hitta en ny plats åt din AJ-lampa – de passar nämligen in överallt trots färgen. En designklassiker är och förblir en designklassiker!

Det här är mina favoriter, men möjligheterna är många som tur är, vilket är bra då vi alla självklart inte har samma stil och smak.


Har du valt din favorit? Annars hitta den >>> här!