AJ serien i nya färger

AJ SERIEN I NYA FÄRGER
Vi älskar AJ-lamporna, och om du också gör det, är vi säker på, att du blir extra exalterad över den nya designen!

AJ Bord, Golv och Vägg lanseras nu i 7 nya färger!

Förutom svart, vit och ljus petroleum har den nya kollektionen nu sju nya färger: mörkgrön, ocker, roströd, midnattsblå, aubergine och två varianter i grå mellantoner. Färgerna är nära relaterad med Arne Jacobsens säregna universum och är noga utvalda utifrån hur färgerna bäst drar fram essensen av själva AJ-lampan.
Vår favorit!

Vår favorit!

AJ-serien är en designklassiker och att den nu lanseras i 7 nya färger är verkligen en stor nyhet! Vi tycker det är svårt att peka ut en favorit, men vi gillar den nordiska stilen. Bord, Golv och Vägg om vi skulle välja bland de nya färgerna så är våran favorit en av de två gråa, faktisk dom båda två. – Vi tycker det är riktigt svårt att välja!

Vi älskar, precis som många andra den gråa nyansen och det är ingen hemlighet, att det är en otroligt omtyckt och populär nyans och det ser ut som om att trenden håller i sig.

Naturmaterial som obehandlat trä, betong och sten tillsammans med stål och hårda kanter har varit populärt mycket länge. För också att kunna ge rummet en mjukare känsla är det viktigt att kombinera den råa materialen med snygga filtar, lamm-skin, velour, ull och kanske sammetskuddar - självklart en mängd levande ljus och naturligtvis snygga lampor.
AJ med färger

AJ med färger

Om du skulle våga dig på en lampa eller två med färg, är det kanske den midnattsblå eller auberginefärgade som du skulle välja eftersom dessa två färger är djupa och lugna. Dom fungerar dessutom bra ihop med de grå nyanserna. Djupblå och petroleum är mycket omtyckta, och det är just för att dom med sina dämpade färger kan ge en känsla av lugn och balans. Det är också ett bra sätt att få in färg och värme i sin inredning, speciellt om man är lite rädd för dom lite färgstarka elementen i hemmet.  
Aubergine är en färg som vi kommer att se alt mera, och vill man vara trendsättare då ska man välja den färgen!  

Vill du att det ska hända någon nytt i ditt hem är det ganska enkelt för dig att göra en förändring. Det är populärt med en enkelt målad vägg i sovrummet, köket eller vardagsrummet och återigen ser vi att de grå nyanserna går igen. Behöver du ytterligare något nytt, välj då en AJ lampan i samma ton som väggen och plötsligen har du en inredning med ett nytt liv!

Prova dig fram och var modig – du kan ju alltid måla över igen och hitta en ny plats åt din AJ-lampa – för den passar nämligen överallt, oavsett färgen.
En designklassiker är och förblir en designklassiker!

Det här är våra favoriter, men möjligheterna är många, och det är tur, eftersom det är självklart, at vi inte alla har samma stil och smak.
Har du valt din favorit? Annars hitta den här!