E27

Den helt enkla sockeln i olika färger från Muuto har företaget mycket beskrivande kallat för E27. I taklampan sätts helt enkelt en E27 glödlampa och lampan är komplett.
Taklamporna kan användas en och en eller flera samlat på en krok och därmed ge intrycket av att vara en hel lampa med flera ljuskällor. Hur du väljer att sammansätta dina E27-taklampor är helt upp till dig. Muuto har verkligen skapat en modern taklampa som följer tidens efterfrågan på produkter du själv kan skräddarsy efter behov.
Sätt olika färger tillsammans för ett kreativt och roligt uttryck eller ha flera av taklamporna i samma färg och tillför på så sätt en kontrastnyans till den ljusa och nordiska inredningen. Sockeln är producerad i silikon och bidrar till det enkla men innovativt uttryck.
E27 serien finns i hela 18 färger. Visa vem du är och inred personligt genom att välja den eller de färger som passar dig och ditt hem.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.