Ambit

Ambit-kollektionen från danska Muuto består av lampor i en design som på en och samma gång är klassisk och modern. Den enkla formspråket är både traditionellt och samtidigt en prägel av en modern och minimalisk tillgång till designen.
I kollektionen finns både enkla taklampor i vackra dammiga färger samt långbordstaklampan Ambit Rail. Den består av tre mindre taklampor som är monterade på ett rör. Tillsammans utgör lamporna och röret en enkel och estetisk lampa som passar perfekt över ett längre bord. Den finns i svart,vit och grå.
Alla Ambit-lamporna är producerade i aluminium och efterföljande handmålat i en avdämpad färg. De enkel-hängande taklamporna finns i två storlekar med en omkrets på 25 och 40 cm. Därmed finns en taklampa inom Muutos Ambit-kollektionen till varje belysningsbehov. Häng taklamporna över köksbordet och använd Ambit Rail över matbordet.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.