Typ
Färg
Material
Brand

Rørhat

Rørhatten har snabbt blivit en populär lampa hos oss. Dom enkla linjerna och bra priser kombinerat med hög kvalité och bra material är något som träffar rätt.

Rørhat från Light-Point medföljer inte bara en tidlös elegans till det breda sortimentet utan ställer också med en 100% danskproducerad stämpel i stamboken. När den då även är dansk designad gör det den då til en 110% dansk lampa?

Rørhat genomgår just nu en rätt annorlunda produktionsprocess då det sällsynta gørtlerfag som blev dragits upp från hatten. Det är den omsorgsfulla lödning av metallen som kräver en gørtlers expertis.

Den vackra och enkla halvcirkeln finns i en spännande mängd av färger och material. Välj mellan dom rustika och enkla i svart, vit, rostfritt stål eller galvaniserad, eller stick ut näsan och bjud upp till dans med dom fina varianterna i rå koppar eller prova en av dom polerade i mässing, krom eller koppar.

Det är också en stort hav av möjligheter för att göra det unikt och tillpassa så det både kan göras bedlamper och göras olika konstellationer när dom ska upp på väggen.

Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen