TĂ€nd ett ljus 💡 spara upp till 30%

Vi har alltid rea pÄ olika modeller av snygga designlampor.

Antigen har vi kampanj som ger dig ett bra erbjudande, eller sÄ kan du göra ett bra köp, vid att köpa en av vÄra demonstrationslampor. Dessa har hÀngt i utstÀllningen, i en av vÄra butiker.

UppmÀrksamma dÀrför, att en vis form av slitage och eller repor kan förekomma. Vi skickar inte alltid lampan i sin originella förpackning - det Àr en av orsakerna till, att vi erbjuda en demostations lampa till ett riktigt bra pris.
Utomhus Lampor
Jar Light Silver m/Rosa Glas - TIVOLI LIGHTS
Före SEK 237,95
Varan finns pÄ lager
Jar Light Koppar m/Rök Glas - TIVOLI LIGHTS
Före SEK 237,95
PĂ„ lager om: 3-5 dagar
Battery Bordslampa Kristall - Kartell
Före SEK 1 780,00
Varan finns pÄ lager
Jar Light Silver m/BlÄ Glas - TIVOLI LIGHTS
Före SEK 237,95
Varan finns pÄ lager
LaDina Utomhus Taklampa Carrot - Ares
Före SEK 1 444,00
PĂ„ lager om: 4-6 dagar
Melrie 5,5W Utomhus VÀgglampa GrÄ - Ares
Före SEK 1 851,00
PĂ„ lager om: 4-6 dagar
Cube LED Utomhus VĂ€gglampa - LIGHT-POINT
Före SEK 3 335,00
Varan finns pÄ lager
Battery Bordslampa Grön - Kartell
Före SEK 1 780,00
Varan finns pÄ lager
Battery Bordslampa Rök - Kartell
Före SEK 1 780,00
Varan finns pÄ lager
Jar Light Koppar m/Klart Glas - TIVOLI LIGHTS
Före SEK 237,95
Varan finns pÄ lager
AJ50 VĂ€gg Svart - Louis Poulsen
Före SEK 8 955,00
PĂ„ lager om: 3-5 dagar
Uto Bord/Taklampa/Golv/Utomhus Orange - Foscarini
Före SEK 4 641,00
PĂ„ lager om: 14-16 dagar
Cube XL LED Utomhus VĂ€gglampa - LIGHT-POINT
Före SEK 4 995,00
Varan finns pÄ lager
Battery Bordslampa Bernsten - Kartell
Före SEK 1 780,00
Varan finns pÄ lager
Box Mini Down VĂ€gglampa Vit - LIGHT-POINT
Före SEK 2 270,00
Varan finns pÄ lager
Santorini Utomhus Taklampa Vit - Marset
Före SEK 2 949,00
Varan finns pÄ lager
Stick 120 LED VĂ€gglampa Svart - LIGHT-POINT
Före SEK 4 240,00
Varan finns pÄ lager
Eggy Pop Out Utomhus Lampa Ø32 (3m) - CPH Lighting
Före SEK 2 300,00
Varan finns pÄ lager
Asker E27 Utomhus VĂ€gglampa Alu - Norlys
Före SEK 1 043,00
Varan finns pÄ lager
Stick 180 VĂ€gglampe Guld - LIGHT-POINT
Före SEK 5 305,00
PĂ„ lager om: 3-5 dagar
Brick LED VĂ€gglampa Alu - LIGHT-POINT
Före SEK 2 575,00
Varan finns pÄ lager
Cube Mini LED VĂ€gglampe/Utomhus Lampa - LIGHT-POINT
Före SEK 2 205,00
Varan finns pÄ lager
Asker LED Utomhus Pollare Alu - Norlys
Före SEK 3 241,00
Varan finns pÄ lager
AJ50 VĂ€gg Vit - Louis Poulsen
Före SEK 8 955,00
PĂ„ lager om: 3-5 dagar
AJ50 VÀgg GrÄ - Louis Poulsen
Före SEK 8 955,00
PĂ„ lager om: 3-5 dagar
Lukas Utomhus VĂ€gglampa - David Superlight
Före SEK 2 580,00
Varan finns pÄ lager
Muldvarp Markspot Galvaniserad - David Superlight
Före SEK 3 107,00
Varan finns pÄ lager
Eggy Pop Out Utomhus Lampa Ø55 (3m) - CPH Lighting
Före SEK 3 200,00
PĂ„ lager om: 4-6 dagar
Deli 1 VĂ€gglampa Svart - LIGHT-POINT
Före SEK 2 425,00
Varan finns pÄ lager
Lantern Kristall - Kartell
Före SEK 2 218,00
Varan finns pÄ lager
Lantern G2 Utomhuslampa Svart - LIGHT-POINT
Före SEK 7 575,00
Varan finns pÄ lager
Battery Bordslampa BlÄ - Kartell
Före SEK 1 780,00
Varan finns pÄ lager
Belvedere Clove 1 - Flos
Före SEK 4 965,00
PĂ„ lager om: 4-6 dagar

Erbjudande pÄ Taklampor

Behöver du en ny taklamporlampa som ska pynta över ditt köksbord, matsalsbord, i ett hörn eller helt pÄ ett helt annat stÀlle? SÄ har vi sÀkert nÄgot som frestar frÄn vÄrt stora urval av erbjudanden pÄ fina och enastÄende taklampor. Lampemesteren.dk har erbjudande pÄ mÄnga olika mÀrken och det kommer löpande flera erbjudanden.

Taklampor Àr en lampa som man alltid kan anvÀnda i sitt hem, det finns massor med möjligheter. En taklampa kan vara en samlingspunkt för hemmet och skapar ett fint och behagligt ljus som pryder resten av inredningen. Vi har erbjudande pÄ massor av exklusiva taklampor, som bÄde Àr eleganta och praktiska.

Du kan spara upp till 50 % pĂ„ dessa taklampor, sĂ„ det Ă€r helt klart vĂ€rt att kolla igenom. Det Ă€r allt frĂ„n DybergLarsen, Flos, &tradition, Tom Dixon, Northern Lighting, Verner Panton och mĂ„nga andra mĂ€rken. Det Ă€r stora pengar att spara om du hittar det rĂ€tta erbjudandet – och vem gillar inte ett bra erbjudande?
Dyk ner och kolla pÄ alla erbjudanden pÄ taklampor, det kan ju vara att du har turen och hittar ett lysande erbjudande som kommer att pynta ditt hem.

Bordslampor, bra erbjudande pÄ designlampor


Saknar du en unik bordslampa med bra design? Saknar du den dÀr lilla touchen i fönstret, vid sidan av sÀngen eller pÄ skrivbordet? Lampemesteren.se har flera bra erbjudanden pÄ designlampor. Bland vÄrt sortiment har vi mÀrken som det populÀra Kartell, de unika bordslamporna frÄn Flos och mÄnga andra enastÄende mÀrken.

En bordslampa kan vara med till att skapa stĂ€mningen i ditt hem, och kan vara just det som saknas. Vi har flera olika bordslampor till bra erbjudande, i flera olika stilarter och fĂ€rger. En bordslampa kan placeras pĂ„ mĂ„nga olika stĂ€llen i hemmet och vara med till att pynta inredningen – den kan ge dig de ljus som du saknar och samtidigt kan du fĂ„ den till ett bra pris.

Se vÄrt unika urval av designlampor till bra pris, det kommer löpande nya erbjudanden. Du kan sÀkert hitta en eller tvÄ fina bordslampor som kan vara med och skapa mer stÀmning till ditt hem.

Erbjudande PH bordslampor


Bland vÄrt erbjudandesortiment har vi den kÀnda och klassiska PH bordslampa. PH lampan finns i mÄnga olika fÀrger och modeller, vilket gör att bordslampan lÀtt kan passa in i din inredning.

Den folkkÀra PH bordslampan har det kÀnda treskÀrmssystemet som ger ett fantastiskt och behagligt ljus ut i rummet. Det Àr en bordslampa som Àr iögonfallande, tillsammans med lampans opalglas ger den lampan ett soft och blÀndfritt ljus. TreskÀrmssystemet Àr designad sÄ att skÀrmens vinklar gömmer ljuskÀllan, skÀrmarna Àr munblÄsta och man har tÀnkt pÄ det goda kvalitets hantverket. PH bordslampan blev introducerad Ät folket 2011 men har valt att behÄlla sin unika look, och Àr fortfarande en del av den klassiska 3-skÀrms familjen.
 
PH bordslampan har otaliga möjligheter och Àr en klassiker som verkligen pyntar hemmet. FÄ ett bra erbjudande pÄ en av PH bordslamporna och fÄ en Àkta folkkÀr lampa in i ditt hem.

Golvlampor, erbjudande pÄ kÀnda mÀrken


Vi har ett brett sortiment av golvlampor till bra erbjudande, det Àr golvlampor frÄn kÀnda mÀrken som Flos, CPH Lighting, Gras, DybergLarsen och mÄnga andra kÀnda mÀrken. Golvlampor Àr praktiska att ha i sin inredning, du kan flytta den allt efter behov. I det breda sortimentet av golvlampor finns det mÄnga olika fina modeller och fÀrger, det finns nÄgot för alla smaker i olika prisklasser.

Det finns som sagt nĂ„got för alla nĂ€r det kommer till golvlampor – frĂ„gan Ă€r bara vad just du gillar och vad du Ă€r ute efter nĂ€r det kommer till golvlampor? Vi har golvlampor i olika material, utseende, form, fĂ€rg och storlek. Du kan placera golvlampan var du vil i hemmet, allt efter var den passar in som bĂ€st.

StĂ„ende lampor – alltid bra erbjudande


Bland vÄrt breda sortiment av lampor har vi ocksÄ mÄnga stÄende lampor som har en riktigt fin design. Vi har alltid bra erbjudande pÄ vÄra stÄende lampor. Du hittar ett brett spektrum av material, fÀrger och design. En stÄende lampa Àr bra att ha i hemmet och kan bland annat anvÀndas som extra belysning, eller som en del av inredningen.
StÄende lampor kan klÀ din inredning i sovrummet som en fungerande sÀnglampa, eller vid skrivbordet. Möjligheterna Àr mÄnga nÀr du har med stÄende lampor och golvlampor att göra.

Bland vÄrt stora sortiment och vÄra erbjudanden pÄ stÄende lampor och golvlampor kan du spara mycket pengar. SÄ scrolla igenom vÄrt unika sortiment, det kan ju vara att du har turen att hitta precis det du söker till ditt hem.

Erbjudande pÄ vÀgglampor


VÀgglampor Àr en lampa som Àr optimal att ha i entrén, i badrummet, i köket eller pÄ ett helt annat stÀlle. Vi har ett stort urval av vÀgglampor dÀr det finns nÄgot för alla. VÀgglampor ger bra belysning och bygger upp ramarna runt om i hemmet.

Erbjudande pÄ vÀgglampor i lÀcker design


Bland vĂ„rt stora urval av vĂ€gglampor sĂ„ har vi nĂ„gra av dom till ett bra erbjudande. Det Ă€r lĂ€ckra designlampor som kan ge dig den belysning som du saknar i hemmet. VĂ€gglampor tĂ€cker nĂ€stan alla behov nĂ€r det kommer till belysning. Vi har erbjudande pĂ„ designlampor med mĂ€rken som: Fabbian, Diesel, Flos, Light-Point, Scottlander och mĂ„nga andra lĂ€ckra mĂ€rken.  

Det Àr allt frÄn spotlights till lÀslampor som du kan hitta i vÄrt sortiment av vÀgglampor i lÀcker design. Utöver det finns det nÄgot för alla smaker, vi har unika vÀgglampor men vi har ocksÄ simpla och enkla vÀgglampor som kan ge det lilla extra som din inredning saknar. Om du har tur sÄ har vi vid nÄgra tillfÀllen erbjudande pÄ de mesta populÀra lamporna i vÄrt sortiment, och det kan vara mycket pengar att spara i lÀngden.

Lampemesteren.se har vÀgglampor i alla möjliga fÀrger, material, former och design.

Erbjudande pÄ taklampor


Taklampor Àr tyvÀrr nÄgot som vi ofta överser, men det Àr faktiskt lampor som ger ett fantastiskt ljus ovanifrÄn. Vi har ett urval av taklampor pÄ erbjudande som kan fungera riktigt bra i köket, entrén eller pÄ ett helt annat stÀlle. Bland vÄrt sortiment har vi taklampor av högsta kvalité, och alla kommer frÄn enastÄende mÀrken. Taklampor kan anvÀndas till hemmets alla rum som saknar ett bra och kvalitetsprÀglat ljus.

Taklampor Àr en av de lampor som ger bÀst ljus till rummet. I vÄrt sortiment har vi den populÀra Ice Cube taklampa som kommer i flera varianter. Utöver det har vi taklampor frÄn mÀrken som Flos, Light-Point, Diesel och mÄnga andra fascinerande mÀrken.

Erbjudande pÄ utomhuslampor


Utomhuslampor Àr en form för belysning som vi alltid behöver, oavsett vilken tidpunkt pÄ Äret det Àr.

Utomhuslampor– erbjudande pĂ„ kĂ€nda mĂ€rken


Hos Lampemesterne.se har vi mÄnga kÀnda mÀrken i vÄrt sortiment av utomhuslampor, det Àr bÄde lampor till trÀdgÄrden, garaget, terrassen, carporten eller pÄ ett helt annat stÀlle.
Bland vÄrt sortiment av utomhuslampor gÄr kvalité och design, hand i hand. Vi har mÄnga kÀnda mÀrken som producerar utomhuslampor som just nu Àr pÄ erbjudande. Det Àr mÀrken som CPH Lighting, Light-Point, Aros Design och mÄnga andra spÀnnande och kÀnda mÀrken.

En utomhuslampa kan skapa den perfekta belysningen till carporten eller skapa en skön belysning pÄ husets fasad. Det Àr ett belysningselement som Àr nödvÀndigt att ha om man antingen har hus, trÀdgÄrd eller lÀgenhet - oavsett vad vill man ju gÀrna hitta fram i mörkret, speciellt under det mörka vinterhalvÄret, Det finns mÄnga olika utomhuslampor, som alla pÄ sitt sÀtt kan klÀ ditt hus och dess omgivning.

I vÄrt erbjudandesortiment av utomhuslampor har vi allt frÄn taklampor, liggande lampor och vÀgglampor.

Utomhus vÀgglampor, erbjudande pÄ bra design


VÀgglampor utomhus Àr perfekt till fasaden och ett optimalt element utanpÄ ditt hem, lampan kan hjÀlpa dig genom den mörka vintertiden eller den sena sommarkvÀllen. Bland vÄrt sortiment pÄ utomhuslampor har vi mÄnga vÀgglampor som bestÄr av bra design samt bra hantverk, Utöver det kommer vÄrt sortiment av utomhuslampor i olika fÀrger, storlekar, form och design. SÄ det finns nÄgot för alla smaker.

Det Àr mÄnga erbjudanden pÄ vÀgglampor utomhus som kan vara med till att pynta din fasad och gör den till nÄgot helt unikt pÄ din gata. En vÀgglampa utomhus Àr det perfekta elementet utanpÄ huset, det kan skapas ett helt nytt hus med den rÀtta belysningen. Dyk ner i vÄra bra erbjudanden och hitta bra design till ett bra pris.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren sÄ kanske dina bilder blir visade hÀr. Inspirera och lÄt dig inspireras, frÄn en unik bostad till en annan.