Seletti Golvlampor

Från det humoristiska och inte minst konstnärliga märket Seletti har vi spännande golvlampor som garanterat skapar personlighet och är iögonfallande i interiören. Med sin kombination av vardagliga föremål och den konstnärliga referensen skapar Seletti lampor som skiljer sig från mängden i sådan utsträckning.

Inspirerad av lamporna på en sportstadio har designern Emanuele Magini skapat en annan golvlampa; Multilamp Golvlampa . I lackerad metall med 6 lampskärmar har lampan ett industriellt utseende som ger ett direkt funktionellt ljus i hemmet.

Street Floor Lamp passar enkelt in i deras lekfulla universum och är nästan tagen direkt ur en old school serietidning. Lampan, inspirerad av den äldre gatubelysningen, har fått en informell touch med sin böjda form och sina vackra färger. Med en höjd på 190 centimeter kan Street golvlamporna användas både över ett matbord eller tillsammans med soffgruppen.

Se hela sortimentet av Seletti golvlampor nedan.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.