Philips Hue Bluetooth

Med en Philips Hue Bluetooth glödlampa, får du de samma fantastiska egenskaper, som vi redan känner från Philips HUE glödlamporna: Möjlighet för att kontrollera din belysning i hemmet, via din smartphone eller ipad. Med bluetooth, har du möjlighet för att styra din glödlampa direkt, utan att ha en Philips HUE Bridge tillkopplad. Genom att installera Philips HUR Bluetooth app kan du styra ljuset, så länge din glödlampa r inom Bluetooth räckvidd. Välj mellan tre olika Philips HUE serie:

HUE White - tillpassa ljusstyrkan
Simpel och komfortabel belysning, som du kan styra via fjärrkontroll eller smartphone - Med HUE White serien har du möjlighet för att styra ljusstyrkan.

HUE White Ambience - tillpassa temperatur och ljusstyrka

Möjlighet för att dimma och styra färgen från kallt till varmt ljus (2200-6500 kelvin), så du kan tillpassa ljuset till varje tidspunkt på dygnet.

HUE White&Color Ambience - välj färg och ljusstyrka
Med Color och Ambience serien kan du välja mellan 16 miljoner färger, samt styra ljusets styrka. Ställ in färgen till filmmys, låt den följa musik, film eller spel - Alltsammans från en app på din smartphone.
Visar 24 av 24 produkter
Fördelen med en Bluetooth glödlampa är att den inte använder HUE Bridge, för att fungera till skillnaden från modellerna utan; När glödlampan är monterad i fattningen, kan den lätt betjänas via Philips HUE BLuetooth app utan ytterligare installation. HUE glödlamporna med Bluetooth kan också vara till dig, som önskar att sniffa till HUE-systemet, innan du går all-in med bridge och avancerade funktioner.

Lägg till upp till 10 Bluetooth-ljuskällor i huset, som enkelt styrs via HUE Bluetooth-appen när du är inom lampans räckvidd på cirka 10 meter. Använd den intelligenta ljuskällan för att skapa rätt atmosfär i ett enda rum genom att öka eller minska ljusstyrkan, samt ändra temperaturen i ljusets färg. I hemmet finns det vanligtvis behov av olika belysningar vid olika tidpunkter på dagen - använd antingen en belysning som ger energi för vardagliga aktiviteter i hemmet eller en avkopplande belysning för att komma igång på morgonen eller hitta lugn på kvällen.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.