IP44.de

Tack vare den senaste teknologin och material i hög kvalité kan IP44.dk utomhuslampor motstå alla former av väder. Den anodiserade finishen skyddar mot rost och säkerställer en hållbar produkt som inte ändrar utseende - år efter år.

Kompromisslösa perfekta lampor, som är designade och framställda uteslutande i Tyskland – ”Made in Germany” säger en del om kvalitetsstandarden och av samma anledning blir identifikationen ”.de” medvetet integrerad i deras logo. Namnet är lånat från den industriella standard ”IP44”, som beskriver graden av skydd mot okända partiklar och vatten.

Om du idag skulle fråga vad det är som skiljer lampor från IP44.de mot andra är svaret ”Kombinationen av extraordinär estetisk design med perfekt funktionalitet”.
Slat One Utomhus Vägg/Taklampa Black - IP44.de
Före SEK 3 699,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Viser 36 ud af 83 produkter

Historien om IP44.de

IP44.de utomhuslampor grundlades 1993 av Bernd Schmalhorst. Hans familj hade genom tre generationer handlat med belysning och hade under flera årtionden stött på samma problem: När det handlade om utomhusbelysning fanns det ingen produkt som de med gott samvete kunde rekommendera. Bernd Schmalhorst började därför själv att utveckla en lösning på problemet.

Den första designen blev producerad med familjens egna resurser. Men de beslutade snart därefter att arbeta ihop med flera olika erfarna designers. Deras många individuella idéer och koncept resulterade snart i deras första designpris. De har efterföljande mottagit många fler - deras utomhuslampor är precis lika estetiskt vackra som de mest framgångsrika inomhuslamporna.

I arkitektvärlden har IP44.de också markerat sig. De har arbetat tätt ihop med planerare och arkitekter i flera offentliga världsomfattande projekt. Inte bara i Europa, men också i USA och Asien finns IPP44.de utomhusvägglampor på de mest vackraste ställena.

IP44.de strävar konstant efter att bli bättre på alla detaljer. De har därför jobbat med några av de designers som stöttade dem i början med att utveckla deras idéer. Exempelvis har vi fått Gap utomhusvägglampa av Klaus Nolting i två nya versioner, samt en ny version av Shot Trädgårdslampa av Sebastian Büscher. Den sistnämnda är en vällyckad trädgårdslampa som är formad som en kanonkula. Lampan har nu rört sig upp på väggen, där den enkelt kan monteras med ett väggbeslag. Den sätts fast i önskad höjd och ger en flexibel belysning som passar till trädgården, på fasade eller vid ingången.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.