Belid Lampor

Svensk design i toppklass! I den svenska lilla kuststaden Varberg har företaget Belid sedan 1969 designat och producerat lampor i toppkvalitet till hela världen. Belid är en verksamhet som sätter högt pris på att föra vidare lokala traditioner med den svenska naturen. Belids kändaste serie är den innovativa Diablo-serien som genom sin form och uttryck kommer med något helt nytt och annorlunda men samtidigt med en klassisk touch. Diablo passar in i alla hem, både i vardagsrummet, hallen eller inne på det lilla rummet. Diablo-serien bjuder både på bordslampor, taklampor och golvlampor där allt är designat med respekt för bra ljussättning, kvalitet och häftig design.
Tyson Vägglampa Black - Belid
Rek. pris SEK 2 499,00
I lager
Visar 36 av 384 produkter

Läs mer om Belid lampor

Välj bara en Diablo-lampa och låt den stå ut som en designikon på egen hand eller skapa ett sammanhang för dina lampor med flera i samma serie, som komplimenterar varandra och skapar ett läckert ljus.

Svart, grå, vit eller kanske koppar – Möjligheterna är många och lamporna från Belid är designade i samma goda kvalité med respelt för hållbarhet och design. I en Belid lampa har du en lampa för livet!

Belid samarbetar med många olika kända svenska designers, som alla har bidragit till Belids unika uttryck. Med respekt för svenska designtraditioner. Diablo serien som är designad av svenska Joakim Fihn är in-house designer hos Belid.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.