Zanini de Zanine
Typ
Färg
Brand

Zanini de Zanine

Zanini de Zanine är född i Rio de Janeiro 1978, där han också studerade industriell design på den katolska institutet. Som son till designen och arkitekten José Zanine Caldas, som samarbetade isär med Oscar Niemeyer, växte han upp och har sett sin pappa arbeta på arkitektoniska, skulptur och designprojekt.
Zanini de Zanine samarbetade med Sergio Rodrigues där han producerade sin första design och fick sin kandidatgrad i industriell design från Puc-Rio University 2002. Ett år senare kastade han sig in i produktionen av massiva trästycken gjorda av element insamlade från rivningsplatser.
Från 2005 arbetade han på en ny serie av industriella möbler gjorda av trä och andra material, såsom plast, Metakrylat eller metall. Zanini de Zanine mottog det mest prestigefyllda designpriset i Brasilien och i hela världen, pga hans konstnärliga tankegång.
2011 skapade han ateljé Zanini, som försöker samla olika kreativa världar, vilket gör det möjligt för han att utveckla sin projekt från A till Z.

Mest populära
Flora Golvlampa - SLAMP
Artikel nummer Flora Gulvlampe - SLAMP
Artikel nummer Flora Pendel M - SLAMP
Flora Taklampa S - SLAMP
Artikel nummer Flora Pendel S - SLAMP
Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen