Vistosi

Det är en italiensk design och kvalitet och en av dom mest markanta italienska disignfirmor med belysning, med framställning i muranoglas.

Friman har samarbetat med stora designers som Vico Magistretti, Ettore Sottsass och Michele De Lucchi och samarbetar idag med den unga designern Barbara Maggolo. Vistosi har verkligen förmåga att blanda olika förhållanden. Alla lampor är en blanding av design och konst samt hantverk och industriella produktioner.

Vistosi kom till världen under 1960 och firman har alla år haft stor passion för ljus, och haft fokus på research och en hög grad av kreativitet. De har förmåga att skapa innovativa och samtidigt helt klassiska lampor, som kan användas i de flesta hem och som vill följa dig år efter år.
Thor 22 Vägglampa Vit - Vistosi
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Poc Taklampa Ø16 Svart - Vistosi
Före SEK 4 140,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Viser 2 ud af 2 produkter

Mer om Vistosi

Kollektionen består av taklampor, bordslampor, vägglampor och golvlampor och de är av både helt klassisk design och konstnärliga utformningar. Lucciola är bl.a. en klassisk lampa designad år 1991, som har blivit kopierad många gånger och som är symbol av en tidlös lampa.

Poc är en av de nya lamporna hos Vistosi designer av Barbara Maggolo och denna lampa har en helt klassisk form. Men i designen har man lekt med färgerna och dessa blir skapade i produktionen av glasblåsaren, så varje enskild lampa är helt unik.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.