Vibia

Vibia är en design verksamhet som är bosatt i Barcelona. Barcelona är en stad med en hög grad av designkultur och kunskap inom design, så här har Vibia förmånen att sammansätta ett förstaklassteam av folk med en hög grad av kunskap inom desin och industri.

Från att vara en lokal verksamhet i Barcelona har dom nu blivre en global verksamhet, där de är tillsatta i 80 olika länder och där ut över har de dotterbolad i New Jersey. De har i dag över 10.000 medarbetare.
Vibias mission är att skapa lösningar, där det tillpassar sig individuella behov. Vibia önskar att förbereda förhållande mellan människor och deras omgivning samt öka deras visuella och känslomässiga välbefinnande.

Ljuset är hos Vibia ett viktigt element i arkitekturen och där kretsar runt/om belysningen, så varje rum bliver helt unikt och en helt egen upplevelse att vara i. Deras mission är att deras produkter ger inspiration och överraskar, samt sörjer för att vardagen bliver lite vackrare.
Skan Taklampa Ø30 Matt Vit - Vibia
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Mayfair Taklampa Matt Grafit Grå - Vibia
Före SEK 6 245,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Mayfair Bordslampa Matt Vit - Vibia
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Viser 3 ud af 3 produkter

Mer om Vibia lampor

Hos Vibia gör de förtjänst ut av, att skräddarsyr lösningar till hemmet. Där är många möjligheter för att få uppfyllt bara de behov man har för design och belysning, färger och former. De utvecklas konstant på deras egna skräddarsydda modeller, var de försöker att skapa och bringa talanger tillsammans, i en organisation, var kreativitet och innovation är en vision, och var de konstant är på jakt efter nya och bättre koncept. De lever och öppnar för den spännande utfodring att utveckla förstaklass produkter.

Vibia bliver också löpande erkända för deras design. Här ibland kan man nämna den vackra Wireflow, designad av Arik Levy, som har mottagit flera olika priser, Bl.a. ’’ Wallpaper Design Award 2014’’ og ’’ EDIDA 2015 Elle Deco International Design Awards’’ och flamingo taklampa som 2016 fick tilldelat ’’Desgin Plus drevet av Light + Building’’ i Frankfurt.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.