Tonone

I 2013 blev Tononegrundat av Anton de Groof och har fortsatt sin bas s-Hertogenibosch i Holland.  Grunden för deras design är fascinationen för traditionella hantverksredskap och mekanik. I samarbete med lokala hantverkare, tillverkar Tonone industriella och eleganta lampor. Det hålls ett skarpt öga med alla processer i förbindelse med produktionen, för att säkra att varje produkt alltid är av högsta kvalitet.

Det går efter att visa att traditionell mekanik och hantverksredskap kan vara en vacker såväl som en funktionell lösning. Deras första lampserie Bolt är skapad med fokus på samlingskonstruktionen, som kan ställas in med den tillhörande och ikoniska 'Tonone Umbraco-nøgle'. Det intressanta mekaniska utseendet finns som både bordslampa, vägglampa, golvlampa och plafond.
Bolt Vägglampa Bed Sidefit Black - Tonone
Före SEK 2 645,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Bolt 2 Taklampa Sidefit Black - Tonone
Före SEK 4 155,00
På lager om: 21-24 dagar
Bolt Bordslampa Small med fot Black - Tonone
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Bolt Bordslampa med fot Black - Tonone
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Bolt Bordslampa Small Black - Tonone
Före SEK 3 509,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Viser 13 ud af 13 produkter

Rått och industriell design i den skandinaviska inredningen

Tonone lampan integreras lätt i den skandinaviska inredning, som ofta är mycket ljus. Ljuset i hemmen får rummen till att verka större, och det är därmed plats till att inreda med mer rå och tung inredning. Ta med de råa elementen in i form av industriella lampor, som ger en god kontrast till de mer feminina saker, som blommor, bilder och andra nips-saker.

Utöver en spännande design får du en praktisk belysning, som är enkel och stämningsgivande. Med industriell designs inomhus både bordslampor, golvlampor, vägglampor och plafonder, har du möjlighet för att genomföra din stil i hela inredningen med lampor från Tonone.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.