TIVOLI LIGHTS

Genom 150 år har Tivolis ljusmästare utvecklat och förädlat den äventyrliga stämningen som du upplever på Tivoli. Erfarenheterna används till att skapa en rad unika kvalitetsprodukter – som på alla sätt lyser upp din vardag.

Med TIVOLI LIGHTS-kollektionen utav ljus- och dekorationsprodukter kan du året runt skapa din egna magiska stämning i hemmet. Från en diskret elegans med värme och trevnad till en klar och strålande feststämning med färger. Anspråkslöst, enkelt och vackert.
Inga artiklar
Det fanns inga artiklar som matchar dina sökkriterier

Mer om Tivoli Lights lampor

Genom ett nytt samarbete mellan Tivoli och ljusfirman e3light vill de skapa en ny tradition som tänder en massa lysande ögonblick i vardagen. Hela året runt. Med TIVOLI LIGHTS-serien är ambitionen att ge inspiration och lust till att med exklusiv och funktionell ljusdesign, skapa en äventyrlig stämning ute i danska hem.

Kärnan i TIVOLI LIGHTS designfilosofi grundar sig i den skandinaviska designtraditionen med dess krav om genomgående kvalitet och finish som också är ytterst populär i utlandet. Samtidigt är deras mission att inspirera danskarna och resten av Norden att använda deras stilrena och exklusiva ljusslingor och andra kreativa lösningar under både vinter-och sommarperioden.

TIVOLI LIGHTS-serien är specialutvecklad att använda i privata hem och sträcker sig från den diskreta klassiska över till dekorativa designers med snygga och roliga detaljer. Målet är att ljus och lampor ska vara enkla, lätta och inspirerande att använda i sin inredning oavsett årstid.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.