Stefano Papi

Stefano Papi utbildade sig i industriell design på La Spienza universitetet i Rom. I sitt examensprojekt presenterade han Aura - framtidens scooter, och för denna design, som blev utvecklad i samarbete med Paretti Studio, fick han 2002 ”The Aprilia Design Prize”. Stefano Papis viktigaste arbetsområden blev att utveckla produkter och göra film och projektor presentationer, där han arbetade på freelance bas i samarbete med flera designföretag. Han tar hand om kommunikationen för diverse produkter och koncepten för webbsidorna.

2005 började Stefano Papi samarbeta med SLAMP S.p.A., som gjorde att han arbetade mer med mekanismerna i verksamheters industriella processer.
Han arbetade med optimering och innovation av dessa processer, också med utarbetandet av produkter och material som används i förbindelse med utställningar. Han stod för produktionsprocessen av Nigel Coates’ lampor, som blev utställt på den 11. arkitektur Biennale i Venedig.

2008 designade han pendeln ”Goccia di Luce” (ljusdroppar)
Goccia Taklampa Prisme - SLAMP
Rek. pris SEK 2 659,00
Välj variant för lagerstatus
Visar 1 av 1 produkter
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.