Shaping Your Day

Två driftiga unga designers som har arbetat med produktdesign och arkitektur över årtionden grundade och startade 2012 märket Shaping Your Day. De skapade företaget som en plats där de kunde skapa och producera unika och funktionella lampor, prydnader och möbler – till överkomliga priser, utan att kompromissa med form eller kvalitet. Märket har definitivt gjort succé!

Efter två år med spännande designer och utveckling är deras drömmar och ambitioner riktade mot den stolta danska möbeltraditionen. De vill slå sig in på marknaden och bidra med nya kommande klassiker. De har bland annat skapat den nya möbelkollektionen; Viggo. Kollektionen omfattar både stolar, barstolar, bänkar, matbord och soffbord.

Kreatörerna och ägarna utav Shaping Your Day är mer kända som Karina Mencke och Marcus Vagnby. Karina Mencke, född 1977 har danskt-tyskt ursprung. Är utövare ägare både designer och konstnär. Dansken Marcus Vagnby, född 1981 är även hand ägare och designer, samt arkitekt.
SnowFlower Taklampa White - ShapingYourDay
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Lameller för Snowflower - ShapingYourDay
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
SnowFlower Golvlampa White - ShapingYourDay
Före SEK 2 700,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
SnowFlower Taklampa Black - ShapingYourDay
Före SEK 2 159,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Viser 4 ud af 4 produkter
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.