Shade

Shade är en dansk verksamhet med fokus på funktionell och allsidig belysning. Deras mission är, med hjälp av den nyaste teknologin, att ändra det sättet vi interagerar och kontrollerar vår belysning i hemmet.

I Danmark har vintern färre timmar med dagsljus, än i många andra länder. Kanske är det orsaken till att vi har en lång och stolt tradition för att designa och optimera belysning i vårt hem. Shade har tagit den traditionen till sig och kombinerat den med den nyaste teknologin. De arbetar efter filosofin om att låta sig inspireras av solens naturliga cykeln och söker efter det uppenbara stället för det suspekta.

Användaren ska ha full kontroll att justera ljuset efter en egen önskan och behov i vardagen. Som man kan med deras Serie øS1 som består av Taklampor, bords-, golv- och vägglampor, där både ljusets styrka, riktning och inte minst färger kan ställas in. Den är utarbetad i samarbete med den erkända designer øivind Slaatto. Lamporna är lätta att få att fungera från en Shade Switch som medföljer och lätta att ställa in via en app på en smartphone.

Shade strävar efter att skapa allsidig och flexibel belysning, som är optimal under alla förhållanden. De kallar det "Better Light - Better Living".
Switch - Shade
På lager om: 3-5 dagar
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.