Plumen
Typ
Färg
Material

Plumen

Plumen har filosofin att skapa fina och effektiva glödlampor som ska inspirera världen till att byta till miljövänlig belysning.

Det valde utifrån sin filosofi en idé och ett tänk gällande CFL-glödlampan, vilket har mynnat ut i några ytterst dekorativa glödlampor som samtidigt är strömsparande.

Plumen produkterna är väldigt enkla och ger dig en oändlighet av möjligheter för att skapa din helt egna stil. Hos Plumen startade dem med att utveckla den traditionella glödlampan, som i stort sett inte hade utvecklat sig på nästan 150 år. Den här industrin saknade en glödlampa som gjorde galna efter energieffektivitet. Så dem utmanade sig själva och skapade en.

Mer om Plumen lampor

Dem har hela tiden varit väldigt seriösa omkring ljusdesign där man utåt sett ser den vackra, legendariska och provocerande design, medan deras stränga tekniska team som ligger bakom lampan har gett lampan en längre levnadstid – minst 10 gånger längre än en vanlig glödlampa och den använder som mest 20% av energin.

På det sättet inspirerar det folk till att utforska nya och effektiva teknologier som inte kompromissar med varken stil eller skönhet.
Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen