Plumen

Plumen har filosofin att skapa fina och effektiva glödlampor som ska inspirera världen till att byta till miljövänlig belysning.

Det valde utifrån sin filosofi en idé och ett tänk gällande CFL-glödlampan, vilket har mynnat ut i några ytterst dekorativa glödlampor som samtidigt är strömsparande.

Plumen produkterna är väldigt enkla och ger dig en oändlighet av möjligheter för att skapa din helt egna stil. Hos Plumen startade dem med att utveckla den traditionella glödlampan, som i stort sett inte hade utvecklat sig på nästan 150 år. Den här industrin saknade en glödlampa som gjorde galna efter energieffektivitet. Så dem utmanade sig själva och skapade en.
Inga artiklar
Det fanns inga artiklar som matchar dina sökkriterier

Mer om Plumen lampor

Dem har hela tiden varit väldigt seriösa omkring ljusdesign där man utåt sett ser den vackra, legendariska och provocerande design, medan deras stränga tekniska team som ligger bakom lampan har gett lampan en längre levnadstid – minst 10 gånger längre än en vanlig glödlampa och den använder som mest 20% av energin.

På det sättet inspirerar det folk till att utforska nya och effektiva teknologier som inte kompromissar med varken stil eller skönhet.