Nyheter från Stockholm Furniture & Light Fair 2018

Varje år i februari månad strömmar hela Europa mot Sverige, för att besöka "Furniture & Light" mässan i Stockholm. På mässan presenterar över 700 märken sina nyheter, några av de stora kanoner inom arkitektur och bostad håller föredrag och de nya "upcoming" designtalanger runt omkring, och har möjlighet att visa upp dem själva och sina produkter.

Flera mässhallar är fyllda med sköna lampor från alla stora märken, och Lampemesteren var självklart på plattan i Stockholm, för att se och köpa in de splitternya nyheterna till er, så ni kan vara helt med på de nyaste trenderna.  
Vi har köpt in ett stort urval av härliga nyheter från bland annat Menu, Normann Copenhagen, New Works, &tradition och DCW. Se alla läckra nyheter härunder och låt dig inspireras och bli en av de första att få dessa nya läckra lampor hem till dig.

Du hittar alla våra andra nyheter här.

Mantis Mini från Schottlander

Mantis BS2 Mini Vägglampa - Vacker, elegant och något helt speciellt! Mantins lamporna från Schottlander gör visuellt upp med tyngdkraften som vi känner den, och med sin serie av industriella lampor har designern och skulptören Bernard Schottlander lyckats skapa något tidslöst och helt fantastiskt. Mantis Mini är liksom sin storebror, den klassiska Mantis lampan, något helt unikt och med sin lilla storlek passar den in på alla ställen. Mantis är en hel skulptur i sig själv, och kommer få mycket uppmärksamhet, var än du placerar den i hemmet.

Hitta Mantis Mini här.

Nyheter från &tradition

Design företaget Space Copenhagen har designat den härliga serien - Copenhagen - för &tradition. De vackra taklamporna i serien är mycket populära, och nu utökar &tradition serien med en vägglampa, en golvlampa och 2 bordslampor alla kallade SC och alla i samma vackra design. Nyheterna passar perfekt in i det moderna och minimaliska hem, med sin klara referens till det industriella och råa look. Lamporna ger ett vackert och lugnt ljus, och kommer se fantastisk ut på skrivbordet, i hörnet av vardagsrummet eller vid sängen.

Hitta SC lamporna från &tradition här.
&tradition har också lanserat den nya Journeylampan, som är en vacker och mycket användbar bordslampa, som också kan fungera som en vägglampa och som kommer se härlig ut i alla hem. Kommer i 3 olika färger, så det är helt säkert möjligt att hitta en, som passar in hemma hos dig.

Hitta Journey här.

Nyheter från Menu

Menu står för några av säsongens läckraste nyheter. Tribeca-serien designad av danska Søren Rose, är utökad med en plafond - Hudson - som är fantastiskt vacker, och passar perfekt in i det moderna och rustika hemmet. Häng 2 över din köksö istället för en taklampa, eller kanske en enkel i hörnet av vardagsrummet! Det kommer se så läckert ut, och kommer vara en "showstopper" för både dig och dina gäster.

Hitta Hudson här.
Menu har likaså lanserat några nyheter i den kända JWDA serien, så lampan fås nu också med vit marmorfot och med svart metallic fot. Superelegant bordslampa, som passar in på alla ställen.

Hitta JWDA här.

Nyheter från Normann Copenhagen

Den läckra Amp-serien från Normann Copenhagen är mycket populär och hänger i många hem runt omkring i hela världen. Nu blir serien utökad med snygga nyheter, där fattning eller fot är i mässing och med antingen vit eller rökfärgat glas! Supersnyggt och elegant, och kommer passa fantastiskt in överallt.

Hitta Amp nyheterna här.

Nyheter från New Works

Danska New Works har också lanserat några vackra nyheter, blandannat den könda Kizu lampan i svart marmor och i en small utgåva på 35 cm, i både vit och svart marmor. Kizu har blivit mycket populär på grund av den annorlunda form och nästan overkliga estetik. Sätt Kizu på bokhyllan eller kanske i fönsterkarmen. Var än den placeras kommer den se fantastisk ut! Så ska du bara bestämma dig för om du gillar vit eller svart...

Hitta Kizu här.
Som du kan se, blir våren 2019 rätt så läcker på lampfronten, och med en massa vackra nyheter kan ditt hem också bli upplyst på vackraste sätt denna säsong.

Du hittar alla våra nyheter här.