Marc Pascal

Marc Pascal

Här snackar vi om en multikonstnär med en solid design-bakgrund som har förmågan att få sina fina kreationer till liv. De många nya idéerna och produkterna blir introducerat både på kommersiella mässor men också via galleriutställningar.

”Pascal`s useful practical domestic objects perform that most difficult of artistic statement: they depict and engender happiness in a way that is complex and profound. – Key Palmer

Pascal arbetar i sin atelje i Melbourne med en mängd av tekniker inom laser-skärning, formning av metall och trä, smide, blandning av färgämnen, anodisering, pulverbeläggning, formblåsning samt arbete med kristall.

Inga artiklar
Det fanns inga artiklar som matchar dina sökkriterier

Mer om Marc Pascal

Marc Pascal njuter verkligen av sitt arbete vilket man tydligt ser, och de fina kreationerna är kända och beundrade för deras innovativa och engagerande kvaliteter.

Detta uppnås genom att använda levande färger, sensuella linjer, spännande texturer som allt är flätat samman i en kärleksfull lek mellan fantasi och vardagligt kunnande.

Här har vardagsobjekt höjts upp på en högre nivå där fantasi och form smälter samman i en elegant symbios.
Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen