Lyngsaa
Typ
Färg
Material

Lyngsaa

Lyngsaa A/S är ett danskt företag som specialiserar sig på high-end design och industriell LED-belysning.

Av de mer kända produkterna kan nämnas lampserien Svalan, Pax och Spotline. Dessa är resultat av en kombination mellan nytänkande design och helt ny LED-teknologi som lyser med ett anmärkningsvärt mjukt ljus.

Artikel nummer 8200900004610
Förut SEK 8 996,00
SEK 7 917,00
Spara SEK 1 079,00
Info / Köp

Mere om Lyngsaa

Av de större industriella projektera Lyngsaa nyligen genomfört är restaureringen av belysning på den danska kungliga yachten det kanske mest framträdande.

De har utvecklat en modern, energisnål LED-lampa som passar i äldre armaturer, och tack vare denna har de kunnat genomföra flera andra liknande projekt på stora kryssningsskepp och färjor. Bland annat har de ljussatt de berömda hurtigrutt-skeppen MS Kong Harald, MS Nordlys och MS Polarlys.

De står även bakom den uppskattade arbetslampan Floodlight, som var tänkt främst till maritim belysning och belysning av kranar och hamnområden, men nu blivit oumbärlig för de flesta stora byggnationer.

De har samarbetsprojekt med flera utlänska företag och planerar en omfattande utvidgning av verksamheten i takt med sina nya tekniska framsteg.

Kollektionerna anpassade mer till privatmarknaden omfattar ett stort antal eleganta lampor för inomhusbruk såväl som utomhusbruk. Och då har de ändå bara börjat. Det finns mycket mer att hämta från Lyngsaas designavdelning, så vi väntar med spänning på vad de bjuder på i framtiden!


Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen