Jake Dyson Studio
Typ
Färg
Material

Jake Dyson Studio

För att kunna leverera bästa möjliga vara till kunderna blir Jake Dysons produkter under hela processen kontrollerade och övervakade.

De designar belysningsprodukter, som tillgodoser marknadens behov och gör detta genom att utveckla produkterna med den teknologi som driver dem.

De strävar efter att kombinera design och och funktion för att kunna skapa ikoniska produkter. De kompromissar aldrig med sina kärnvärde och övertygelser.

Mer om Jake Dysom Studio

Jake Dyson eftersträvar en okomplicerad enkelhet och gör allt vad de kan för att deras kunder skall vara nöjda och tillfredsställda.

Designstudion och verkstaden är belägen i Clerkenwell, London. I en gammal byggnad som under den Victorianska eran var en plats för utveckling av elektroniska och mekaniska uppfinningar.

Än idag kan man se inslag utav det Victorianska som en gång varit. Inte bara på själva byggnaderna utan även på något så påtagligt som de gamla järnskyltarna på väggarna som fortfarande hänger kvar.
Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen