Jake Dyson Studio

För att kunna leverera bästa möjliga vara till kunderna blir Jake Dysons produkter under hela processen kontrollerade och övervakade.

De designar belysningsprodukter, som tillgodoser marknadens behov och gör detta genom att utveckla produkterna med den teknologi som driver dem.

De strävar efter att kombinera design och och funktion för att kunna skapa ikoniska produkter. De kompromissar aldrig med sina kärnvärde och övertygelser.

Mer om Jake Dysom Studio

Jake Dyson eftersträvar en okomplicerad enkelhet och gör allt vad de kan för att deras kunder skall vara nöjda och tillfredsställda.

Designstudion och verkstaden är belägen i Clerkenwell, London. I en gammal byggnad som under den Victorianska eran var en plats för utveckling av elektroniska och mekaniska uppfinningar.

Än idag kan man se inslag utav det Victorianska som en gång varit. Inte bara på själva byggnaderna utan även på något så påtagligt som de gamla järnskyltarna på väggarna som fortfarande hänger kvar.

Design belysning till arbetsplatsenDyson är kanske ett märke du förbinder med dammsugare, och som anses för några att de är marknadens bästa. Men Dyson är också känd för att göra belysninf, som är särskilt ideell till kontorsmiljöer, där det goda arbetsljuset är ett måste.

Hos Dyson går det inte på kompromiss med kvalitet, och därför är deras produkter bland eliten när det kommer till designbelysning till kontoret.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.