Illumin

Den spännande sätt ihop-själv lampan är designad av danska Frank Kerdil. Hans design bygger på idén om att kunna ändra i lampans design om man skulle ha behov av det. När du köper Illumen-lampan, också känd som ”Pineapple”, levereras den i en låda med 40 kvadratiska blad, som utgör skuggan/skärmen, en ram av polerad akryl, 3 meter textilkabel samt en unik Rosett, som passat till alla väggar t.o.m. 45 grader. När lampan är monterad är akrylramen nästan osynlig och du har en lampa som påminner om formen på en ananas.

Den fås i flera olika färger och om man med tiden öskar en ny färg, kan man enkelt byta ut bladen och ge den ett annat uttryck – utan att byta ut hela lampan. Illumin-pendeln ger ett bra ljus över matbordet – antingen ensam eller ihop med en mer. Addera en snygg look till ditt sovrum, genom att hänga pendeln under taket eller sätt en Illumin-bordslampa på nattduksbordet.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.