Goodnight Light

Baserat i Barcelona, designar Goodnight Light sina lampor, med utgångspunkt i filosofin om; att god design spelar en viktig roll i det moderna barnets rum och att bra design inte bara är till för de vuxna. Deras lampor tilltalar därför i samma grad barn som vuxna. De rena linjerna och nostalgiska referenser passar in i alla miljöer och dekorerar hemmet med en drömliknande poesi. Det engelska paret; Eva och Marke Newton från Liverpool grundade Goodnight Light. De senaste 15 åren har de bott växelvis mellan Paris och Barcelona, där Goodnight Light har sina verkstäder. Evas konstnärliga förmågor markeras i designen, liksom hennes expertis i barnvärlden. Kombinerat med Markes värld full av magi och poesi skapar de fantasifulla lampor för Goodnight Light - Made in Spain.

Bland annat bör du lägga märke till deras lampor i vinyl; The Boat och Duck-Duck lamporna. En avancerad produkt tillverkad i Spanien i stark vinyl. Lamporna har formats efter barndomens origamibåtar/hattar och den gula badankan, som de flesta har blivit bekanta med som barn. De dekorativa lamporna är uppladdningsbara och designade för att ta med överallt. De skapar särskilt glädje i barnrummet och i poolen, där de 100% vattentäta lamporna flyter på vattnet och avger ett stämningsfullt ljus.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.