Frederik Bagger
Typ
Färg
Material

Frederik Bagger

I 2014 såg designfirman Frederik Bagger dagens ljus och har sedan dess stormat fram!

Grundaren och mannen bakom namnet är son till den kända designern Erik Bagger, han har fått bra stil och estetik i modersmjölken.

Frederik Bagger är känd för sina glas i en fin och elegant design som passar in i nutidens minimalistiska stil. Men med klara referenser till förtidens Art Deco stil. Glas och porslin från Crispy Serien är en klassiker i många hem, och dem har skapat stor succé för Frederik Bagger.

Men nu kastar sig Frederik Bagger över något helt nytt, nämligen lampdesign! Med serien AIR har Frederik Bagger designat 3 fina och klassiska lampor som passar in i alla hem! Alla lampor har ett industriellt uttryck och passar in precis vart som helst i hemmet.

Se alla lampor från Frederik Bagger nedan.

Mest populära

Mere om Frederik Bagger

Frederik Bagger är son till den kända designern Erik Bagger, och det stod tidigt klart att sonen skulle gå i sin fars fotspår.

Efter många år som ansatt i pappans firma blev Frederik Bagger som 26-årig i 2014 enig med sig själv om att han skulle sina egen väg och starta sitt egna företag.

Det startade med en serie av fina glas, bland annat serien Crispy och Signature. Glasen har fått stor succé och kombinationen av hög kvalité, fin design och en förnuftig kvalité har gjort Frederik Bagger till en stor succé.

Nu har Frederik Bagger kastat sig över designlampor och har med kollektionen AIR skapat några fina och estetiska lampor som passar in alla hem.

Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen