Typ
Färg
Material
Brand

Cindy

Ferruccio Laviani designade något av en igenkännlig sak för Kartell, då Cindy bordslampan rullade i ett dopamin rus ned från dom mörka krokarna av hjänstammen och ut genom pennspetsen. Pappret blev bortskämd med igenkännliga och långtidshållbara former, som sen då har blivit smyckat med dom vildaste metalliska färgerna.

Cindy bordslampan är typisk för 70-talisterna men med ny form och färg, och det gör ganska förnuftigt uppmärksamheten på sig själv.

Med en konisk lampskärm och avrundad droppbas kommer Cindy i en mängd matta metalliska toner, så som platina, mörkt guld, mintgrön, orange, blå, rosa, gun metal och inte minst violett. Cindy´s speciella och rätt unika kännetecken är dens skinande krom-liknande finish, som ger den en tvist av det moderna, en glimt av fyllighet och utstrålar ett hav av reflektioner.

Varför nöja sig.. När man kan gå lös?

Artikel nummer 8200900000356
Förut SEK 2 267,00
SEK 1 927,00
Spara SEK 340,00
Info / Köp
Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen