Chors

Det polska designermärket samarbetar med en lång rad av primärt produktdesigners och inredningsarkitekter från Polen om att skapa innovativ och estetisk belysningslösningar. Lösningar som är riktade mot slutanvändarens behov och efterfrågan. Det centrala för märkets olika lamptyper är att de ska säkra en optimal belysning och samtidigt vara tecknade i en aktuell och efterfrågad design.

Igenom de sista par åren har verksamheten samarbetat med den unga och talangfulla designern Piotr Kalinowski. Tillsammans har de skapat en mindre lampserie bestående av en vägglampa och en golvlampa i både vit och svart. I tråd med märkets ambitioner om att skapa populär och innovativ design med fokus på funktion och teknologi är seriens uttryck nytt och spännande. De är iögonfallande och fungerar som små vägghangda - eller fritt stående skulpturer i rummet. Upplev hela serien i två färger nedanför.
Ambiente Vägglampa Svart - Chors
Före SEK 5 849,00
På lager om: 3-5 dagar
Flask Vägglampa Svart - Chors
Före SEK 1 949,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
ILLU 60 Vägglampa Svart - Chors
Före SEK 2 949,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
LUNO K Tak/Vägg Svart - Chors
Före SEK 2 099,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
MOI Vägg/Tak Svart - Chors
Före SEK 1 949,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Backlight+ R Golvlampa Svart - Chors
Före SEK 4 749,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Viser 17 ud af 17 produkter

Ambiente belysning från Chors

Serien av Piotr Kalinowski har blivit populär och du kanske känner lamporna bättre under namnet "Ambiente". Serien består av en golvlampa samt en vägglampa. Bägge finns de i nyanserna svart och vit. Designen är en kombination av runda, organiska former och av linjära, brutna former. En särskild kontrastfylld kombination som ger lamporna ett modernt och skulpturellt uttryck. För serien är just precis mer än bara sina belysningsmässiga egenskaper. Lamporna fungerar som skulpturer i rummet och ger varje inredning ett konstnärligt och kreativt inslag. Bakom alla av de större runda bubblorna sitter en inbyggd LED ljuskälla och kastar ett mjukt orienterande ljus utåt. Låt dig inspireras av de moderna och konstnärliga formspråket och använd lamporna som mer än bara belysning. Se dem alla på sidan här.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.