Chors Golvlampor

Den frittstående gulvlampen fra polske Chors er skapt direkte til det moderne hjem som etterspør fleksibelt design. Lampen tjener ikke alene som belysning, men også som en skulpturell figur midt i rommet. Formspråket er skarpt og grafisk – et uttrykk som passer inn i tidens kreative, men minimalistiske tendenser. De to fargemulighetene – svart og hvit – understreker ytterligere gulvlampens enkle stemning.

La det myke lyset kaste imponerende skygger i stuen eller på kontoret, og samtidig nyt det flotte skulpturelle designet.  
Den fritt stående golvlampan från polska Chors är skapad direkt till det moderna hemmet som efterfrågar flexibel design. Lampan tjänar inte ensam som belysning men också som skulpturell figur mitt i rummet. Dens formspråk är skarp och grafisk - ett uttryck som passar in i tidens kreativa med ändå minimalistiska tendenser. De två färgmöjligheterna - svart och vit - understryker ytterligare golvlampans enkla stämning.

Låt det mjuka ljuset kasta formfulländade skuggor i vardagsrummet eller på kontoret och njut samtidigt av den snygga skulpturella designen.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.