Bulb

Bulb SR1 och SR2 är Sofie Refers hyllning till den gamla hederliga glödlampan och med den har den danska ljuskonstnären bundit ihop det nya och gamla årtusendet. En ny klassiker har sett dagens ljus.

Formen tar dig tillbaka, med det tjocka transparenta glaset, till dom första elektriska lamporna. Sofie Refer fortsätter en elegant nordisk tradition där hon lägger till sin egen passion och kvinnliga finurlighet.

Dom små olikheterna i det munblåsta glaset gör varje pendel unik och lägger till historien om glasblåsarens personliga touch. En användning av växelvist sand, soda och kalk, i skapandet av den moderna klassikern, med hjälp av dom tusen år gamla hantverkarmetoderna.

Den stora SR2 kan utöver det väljas i dom fina och fräcka versionerna i guld eller silver som kombineras med dom mer klara versioner, valet av sladd ger några spännande kombinationsmöjligheter.

Bulb Pendeln har mottagit följande hedersutmärkelser:
Chicago Athenaeum - Good Design Award 2001
Museum för Arkitektur och Design - Wallpaper Design Award 2006 för bästa ljus.
Visar 2 av 2 produkter
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.