Atelier Pierre Junior

I universumet hos Atelier Pierre Junior hittar du de skönaste och finaste barnlamporna, som är fulla av fantasi. Häng med på en fantastisk resa och möt alla sköna barnlampor, du kan bland annat möta räven Cesar, Svanen Dame Blanche, Björnen Lou och många andra. Det är massor av äventyr bakom varje enkel design.

Bakom varje design har Vanhalst familjen, som står bakom märket, valt att arbeta ihop med unga belgiska designers för att ge dem en chans. Lamporna från Atelier Pierre Junior finns i många olika sköna färger, så det finns något till både flickrummet och pojkrummet - ingen luras.

Skäm bort ditt barn med en skön nattlampa från det belgiska märke, Atelier Pierre Junior. Släpp loss fantasin, det finns massor av möjligheter med en barnlampa. Atelier Pierre Junior är ett märke, som har fokus och respekterar miljön, samtidigt som de presenterar unika och levande produkter till barnrummet.
Visar 28 av 28 produkter
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.