Aros Design

Aros Design sätter pris på deras jysk-danska rötter och namnet på den nya utomhusserien Copenhagen är en hyllning till den lilla nationens stora huvudstad, som är känd världen över för sin design.

”Aros är det ursprungliga vikinganamnet för Aarhus”
Inga artiklar
Det fanns inga artiklar som matchar dina sökkriterier

Mer om Aros Design

Ett danskt märke med kant och rena linjer som sätter en ära i deras jyska rötter. Med deras nya unika utomhusserie Copenhagen så ger de en hyllning till Danmarks storstad som är världskända för deras design. Den populära lampserien Copenhagen är beklädd i målning som normalt används till flygplan, vilket gör att dina lampor kan motstå alla väderförhållanden, men samtidigt bevara sin unika, stilrena, enkla och fina look. Copenhagen serien fås både i svart och vit, men finns också i en brons och inox (alu) som gör att utomhuslampan passar till de flesta fasader.

Serien består av Copenhagen Cube, samt lillebror Copenhagen Square, som båda lyser upp- och ned och är kvadratiska. Du kan också få Copenhagen Square Plus i en rektangulär form. Till sist i serien har vi Copenhagen Bollard, som ger ett fint ljus som strömmar ut av den lysande boxen i toppen. Den är helt ideell för din uppfart vid huset. Copenhagen Bollard fås dock bara i svart. Copenhagen serien passar perfekt till den skandinaviska arkitekturen. Copenhagen lampserie från AROS Design består av hållbara material, aluminium och glas. Lampan använder sig av energisparande LED ljuskälla, som aldrig behöver bytas ut.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.