Ares by Flos

Ares by Flos är designbelysning till ditt uterum. Ares by Flos är ett italienskt företag som grundades 1994.

Det italienska företaget har specialiserat sig i att designa och producera arkitektonisk utomhusbelysning. Deras mål är att erbjuda kunderna riktig designbelysning när det handlar om utomhuslampor.

Varje kreation som kommer från Ares by Flos ses som en positiv utmaning – detta gäller i samtliga processer. Det skapas en förståelse för produkten och dess funktioner, som blir analyserade och resulterar i en produkt som rymmer harmoni och en fusion av struktur, ljus och arkitektur.
LaDina Utomhus Taklampa Carrot - Ares
Före SEK 1 444,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Eclipse LED Utomhus Vägglampa Svart - Ares
Före SEK 3 064,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Melrie 5,5W Utomhus Vägglampa Grå - Ares
Före SEK 1 851,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Viser 22 ud af 22 produkter

Skapa ramar med utomhusbelysning

Utomhusbelysning skapar ramar för den förväntan som är på inomhusbelysningen. Föredrar du snygg italiensk design, är Ares by Flos ett perfekt alternativ där fokus är på detaljer och för ögat.

Väljer du belysning från Ares by Flos är trädgårdens detaljer garanterat i fokus. Skapa elegant och diskret belysning med Kamino eller rama in huset med Melrie.

Oavsett vilken utomhuslampa från Ares by Flos du väljer är dess diskreta framtoning helt perfekt för att skapa fokus på det som det egentligen handlar om, nämligen att framhäva detaljer och inte minst att lysa upp huset.


Italiensk belysning som både är humoristisk och modern


Ares by Flos är ett klassiskt och genomtänkt italienskt sortiment av lampor för utomhusbruk, men i deras sortiment hittar du också Ladina och LamegaDina som både har humor och funktion.
Med LaDina kan du enkelt hänga upp lampan i trädet, i taksprånget eller där du nu vill skapa trevnad och ljus.
LamegaDina har samma princip bara som en golvlampa.

En lampserie som är perfekt för att skapa diffus mysig belysning, samtidigt som att serien är så snygg att bara titta på.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.